Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet zsidó fiúkkal...

Hol lehet zsidó fiúkkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Rasszista válaszokat nem kérek!

2014. jan. 6. 01:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Izrael
2014. jan. 6. 02:43
 12/21 anonim ***** válasza:
91%
a parlamentben
2014. jan. 6. 02:44
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

Áh, túlságosan antiszemita vagyok, hogy erre érdemben.válaszoljak.

Pfej...

2014. jan. 6. 08:31
 14/21 anonim ***** válasza:
29%

a 15 valaszbol eddig 11 antiszemita buzerans!!

ECHTE HUNGARICUM!!

-es meghogy ok nem nacik mi??nem a francokat nem!!ruhes-nyuves -(ahogyan mar azok is megmondtak roluk akiknek a segget nyaltak 45-elott)-herdenvolke!!

2014. jan. 6. 09:03
 15/21 anonim ***** válasza:
27%

kerdezo!

-es mond mar egy picit!!

miert is kriterium az hogy akivel ismerkedni kivannal az zsido legyen?!

ata yehudi?

2014. jan. 6. 09:06
 16/21 anonim ***** válasza:
9%

Mielőtt válaszolnék, a Hungaricumos lommentekőnek üzenem. Ő illetve a hozzá hasonlók mehettek a kemencébe, mindenki másnak erőt egészséget.

Na most, furcsa az én állás pontom, mert általános szitokszó nálam a "zsidó" de én ezt úgy használom, illetve azokra, akik nagyon de nagyon érdek emberek. Nincs bajom felük isten igazából, csak furcsának találom a szokásaikat. Mondhatni nagyon idegen. Részemről ennyi a bennem lévő ellenszenv vagy ellentét, vagy felfogás.

Amúgy meg, szerintem is csak olyan helyekre kell járnod, ahol nagy számban megfordulnak. Pl, Budapesten is van olyan rész ami ha úgy vesszük "zsidónegyed" kávézók, zsinagóga, étterem, iskola, minden van ott ami az övék, vagy ők látogatnak. Mindenkinek kellemes napot. (Mindenki alatt, tényleg mindenki :) )

2014. jan. 6. 10:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Túlélő táborban, vagy ahol meg lehet tanulni pl: barkácsolni, horgolni, tánctábor.
2014. jan. 6. 11:28
 18/21 anonim ***** válasza:
52%
Én nem vagyok rasszista! Se antiszemita! De a zsidó férfi zsidó nővel házasodjon a néger négerrel az europid europiddal!
2014. jan. 6. 19:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó: ne sértődj meg,de szerintem mindenki azzal létesít kapcsolatot és házasodik,akivel szeretne.
2014. jan. 6. 22:37
 20/21 anonim ***** válasza:

13-as valaszolo!

-en fiam mentem!!mert a magyarok minket odaszantak,odadeportaltak 44 majusaban pestrol-auschwitzba!

a csaladom 11 tagjat ott egettek el!!

-----------------------------------------------------

az amirol -(ezzel kapcsolatban irtal)- szalljon vissza rad es csaladodra!!ezt en kivanom igaz szivvel neked es minden hozzadhasonlonak

2014. jan. 7. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!