Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy hivhatnám el randira?

Hogy hivhatnám el randira?

Figyelt kérdés
Én 10.es vok van egy 11.és lány aki nagyon megfogott. Közelében izzadok figyelem. Beszélgettem vele de az elég gáz volt szal akk eléggé leégettem magam.most meg szilveszterkor részegen eléggé gázul ráirctam. Mégis h hivhatnÁm el randira?
2014. jan. 5. 22:28
 1/6 anonim válasza:
Úgy hogy "gyere menjünk el ___" valahova.
2014. jan. 5. 22:30
 2/6 barnus54 válasza:
Először is szerintem próbálj meg az elöbbi "incidensek" miatt elnézést kérni, aztán kérdezd meg kedvesen, hogy nincs-e kedve eljönni TEVELED valahova. Akarod hogy leírjak egy példát?
2014. jan. 5. 22:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Megköszönném :)
2014. jan. 5. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
10 évesen részeg vagy?! Gratulálok, borzasztó a mai világ... -.-"
2014. jan. 5. 22:35
 5/6 anonim válasza:
eloszor kerj bocsanatot ,ha valami sertot irtal ,vagy amivel megbanthattad ,utana meg kerdezd meg ,hogy nincs e kedve elmenni veled valahova ,esetleg hivhattok masokat is elso alkalomra ,utana meg menjetek el kettesben ,az sokszor segit ,es batrabban meg tudod kerdezni ,hogy nem megy veled el valahova ,ha mar voltal vele..
2014. jan. 5. 22:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagyon ismerjük egymást szal így elsőre furcsa lenne de nem merek vele igazán beszélgetni mert hàt aztán egy suliba járunk és barátaival nem akarok vicc tárgya lenni. Szal olyan távolságtartóan ismerem
2014. jan. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!