Sok kérdésben felmerül, hogy a férfiak csak általánosítanak mondván a nők ilyenek meg olyanok. Ezzel szemben tiltakoztok, hogy van kivétel is Kérdezem én tanácstalanul hol találhatóak ezek a nők?
Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 21:41
1/11 anonim válasza:
Épp dugják őket mind, most nem érnek rá válaszolni. :'D
2/11 Lávalámpa. válasza:
Aha, csak a kérdés lényegét hagytad ki ember..Semmi értelme a kérdésednek:)
4/11 anonim válasza:
Ja, várj, azt hiszem van még egy kivétel. De ő leszbikus, úgyhogy nincs szerencséd.
5/11 anonim válasza:
templomba, és plázától a legmesszebb. :-)
A normális csajok/nőknek van párjuk, nem sűrűbben váltogatják mint a bugyijukat. és nehéz rájuk akadni, mert ők nem járnak minden este bulizni, hogy hajnalba azt se tudják hogy míg holt részegek voltak, kik és hányszor, és hol is van ahol most épp magához tért...
Járj nyitott szemmel, figyeld a gyűrűs újakat, és ne félj leszólítani.
6/11 anonim válasza:
hát a barátnőim, egyetemi csoporttársaim, ismerőseim között nem nagyon ismertem még fel a "gazdag, tökéletes testű pasi kell" jelenséget, de akik meg vannak győződve az ellenkezőjéről, nyilván nem fogják elhinni...jól mondta az egyik előttem szóló: mégis mi értelme ennek a kérdésnek?
7/11 Pain for Pleasure válasza:
Általában az otthonukban vannak, a négy fal között.
8/11 anonim válasza:
De semmiképp nem a gyakorin :"D Vagy de?? :D
9/11 anonim válasza:
Így, hogy nem mondod meg, hogy milyenek, akárhol lehetnek.
10/11 anonim válasza:
Párkapcsolatban, mert olyan kevés van belőlük, hogy egyből elkelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!