Mit tegyek? 16/F
Sziasztok!
Van egy lány, egy évvel alattam jár, és beleszerettem.Most is egész szünet alatt csak rá gondoltam, és nem tudom hogy szólítsam le. Már 2 hónapja szerelmes vagyok belé, amióta megláttam:/
Decemberben írtam neki egy névtelen üzenetet hogy tetszik stb, de nem mertem lépni. Sokan szemezünk, és napról-napra jobban tetszik a lány.
Egy kicsit félénk fiú vagyok,sokan azt hiszik hogy sok barátnőm volt, de eddig egy se,ezen a lányon kívül a sport a másik szerelmem.Merjek lépni, és hogy?
Tényleg nagyon tetszik, és minden percben ő jár a fejemben:/ (lehet hogy hülyén hangzik)
Köszönöm a hasznos válaszokat előre is!
nem fog a sült galamb a szádba repülni
vegyél bátorságod magadon és menjél oda hozzá. ne kérdezd, hogy mit mondjál neki, majd improvizálsz. lényeg hogy mosolyogjál.
Tudd meg miben van otthon, tegyél úgy, mintha lenne egy azzal kapcsolatos problémád, játszd el a hülyét (nem lesz nehéz) és kérd a segítségét. Nagyon diszkréten kezd el személyes vizekre terelni a témát, de kapcsolódjon valamilyen szinten az eredeti dologhoz. Kelts egy kis elesettség-érzetet, ha mázlid lehet megszán egy kicsit.
Hirtelen csak ennyi jut eszembe.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!