Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az itteni pasik a nőkkel való...

Az itteni pasik a nőkkel való sikertelenségüket miért a pénztelenségre és a csúnyaságra kenik?

Figyelt kérdés
Nagyon sok pasi hozászolásában előjön az hogy a nőknek a külső meg a pénz a fontos. Nyilván van ilyen réteg is, de szerintem ezek a pasik nem ettől sikertelenek a nőknél, hanem ahogy gondolkoznak meg amilyenek. Mert tudom, hogy milyen stílusban próbálkoznak, meg milyen a gondolkozásuk. Igenis nagyon sok csúnya, szegény pasit ismerek, akik összejöttek nagyon jó nőkkel. De ami igaz ezek a pasik nagyon okosak, kedvesek, értelmesek.
2014. jan. 5. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2014. jan. 5. 21:08
 2/10 anonim ***** válasza:
akkor én már végképp nem értem a dolgot.. :))
2014. jan. 5. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Oké.
2014. jan. 5. 21:10
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Mert a zavaros és ronda fejükben olyan gondolatok keringenek, miszerint ők nem hibásak, hanem mindenki más az.

Egy-két nővel ismerkedtek összesen és ennyi alapján már ők akkora tapasztalata tettek szert, hogy már beszélhetnek olyan viszonylatokban, mint pl a jól ismert "minden nő kurvä" és társai, de ez még a jobbik eset, van ami nőt még csak olyan látott, aki őt szülte és a nagy büdös, véreres lófäsz alapján dobálózik.

2014. jan. 5. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok. nekem nincs csajom, de nem is volt. nem is kell :)

és nem érzem magam sem csúnyának, sem pénztelennek, sem melegnek mielőtt oltana valaki :D

és szerintem a nőknek az kell hogy szeressék, meg legyen a pasi magabiztos, legyen önbizalma. többi az utána jön.

2014. jan. 5. 21:12
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
és #4 majdnem ugyan úgy általánosítottál..:))
2014. jan. 5. 21:14
 7/10 anonim ***** válasza:

Pár hónapja volt egy olyan kérdés (azóta lehet, hogy több ilyen is volt), hogy miért baj az, ha a nő gazdag pasit akar, aki később el tudja tartani. Na mondanom sem kell, hogy nagy szájkarate lett a végére és ami engem totál ledöbbentett, hogy a csajok jelentős része kiállt a kérdező mellett... végül is nem baj, az a lány, aki csak a pénzes pasira hajt, ahogy kiöregedik úgyis ki lesz dobva, aztán majd foghatja a fejét, 30-40 évesen, hogy basszus, itt van fedél nélkül és semmihez sem ért, mert kitartott volt.

A külső meg biztos, hogy fontos minden lánynak/nőnek, pasik, mi se legyünk álszentek, nem Betti a csúnyalány álmaink nője.

2014. jan. 5. 21:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Mert lúzerek. Jól látod. Aztán itt poénkodnak. Pedig siralmasok.
2014. jan. 5. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szemét vagyok,de őszinte,okos,jó küllemű és csóró.

Szerintem a jelenlegi felhozatalban nem igazán van olyan nő,aki többet érne néhány patronnál.A 16-26 év közötti nők többsége álomvilágban él és fingja nincs mit akar.Állandóan azt hajtogatják,hogy valakibe szerelmesek,aki becsapta őket.Mindig sóvárognak valaki után és lekoptatják az embert,néhány hónapra rá pedig tepernek és csodálkoznak,ha mindenki megszopatja őket.Senki se szereti,ha játszadoznak vele és aki ilyet csinál az nem tisztel,ezért én sem tisztelem.

2014. jan. 5. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:

A legtöbbnek igen is a pénz és az izomagy jön be...

De az ilyen libákat messzire el kell kerülni.

Én se gazdag, se izmos nem vagyok, még is van egy szerető párom, akivel közös témáink vannak.

ÉS NEM BÉLA! Igen is NŐ! Szóval nem lehetetten, de a legtöbb nőnek a pénz, és külső számít, minden utána van csak.

2014. jan. 5. 21:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!