Kíváncsiságból: kinek mi a csillagjegye?
Figyelt kérdés
Illetve: hisztek benne?
Szándékosan itt tettem fel a kérdést.
2014. jan. 5. 14:17
12/26 anonim válasza:
Bika, részben igaz rám de nem hiszek benne.
13/26 A kérdező kommentje:
:) az enyém Oroszlán, kicsit hiszek benne.
2014. jan. 5. 14:29
15/26 anonim válasza:
Bika,és nem hiszek benne,mert dolgoztam ott ahol ilyeneket írtak,és szinte megvannak sablonszövegek meg mondatok.
16/26 anonim válasza:
Ikrek. Hiszek benne, legalábbis, ami a kommunikációs képességet illeti, viszont vannak dolgok, amik nem igazak rám vagy pedig jól kompenzálja a kínai horoszkopom, ami kutya. :-) Bár hozzá tartozik, hogy nem olvasom sem naponta, sem hetente, tehát a napi dolgokra levetítve nem hiszek benne, hogy egyszerre több százezer emberrel mindig az történne, hanem csak az általános személyiségjellemzők területére terjed ki a hitem. 31N
17/26 anonim válasza:
Halak.
Egyáltalán nem hiszek benne (mondjuk nem is olvasom).. De nálam a jellemzők fele a halakról nem is stimmel. :'D
18/26 anonim válasza:
skorpió és nem hiszek semmi ilyesmiben
18/f
19/26 anonim válasza:
Nyilas. Nem foglalkozom vele.
20/L
20/26 anonim válasza:
Halak. Irányadásnak nem rossz a személyiségekről, egyébként nem tennék rá nagyobb összeget. Sokminden stimmel amúgy, amit írnak. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!