Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek gáz ha egy 18...

Szerintetek gáz ha egy 18 éves össze jön egy 16 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
A lény idősebbnek néz ki és nagyon érett de azért mégis... Szerintetek??

2014. jan. 5. 13:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Közös témával nincs gond és egyáltalán nem gyerekes ha nem tudnám hogy 16 tuti nem gondolnám annyinak. Sokkal idősebbnek néz ki és mint már említettem a beszélgetéssel sincs gond, csak azt nem tudom hogy lefeküdt e már valakivel ebben értettem hogy máshogy gondolkozik! És itt még nem tart a beszélgetésünk... mielőtt valaki írná : hogy akkor kérdezd meg...
2014. jan. 5. 13:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha egyelőre nem tart itt a kapcsolatotok, akkor ne gondolkozz ezen. Mire odáig eljutnátok változhattok mindketten (ő elkezd gondolkozni ezen, még ha eddig nem is tette, te pedig talán beleszeretsz annyira, hogy kivárd, ha kell). Egyelőre szerintem felesleges ezen gondolkoznod.

Ha pedig más nincs, akkor egyáltalán nem gáz.

(És bocsi, nem sértésből, de ezen a lényen nagyon jót nevettem:D)

2014. jan. 5. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!