Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk sokat számít nektek a...

Fiúk sokat számít nektek a külső? Ha először ránéztek egy lányra mi fog meg titeket?

Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 17:34
1 2 3
 11/21 C0r3 ***** válasza:
A siófoki lányok 99%-a buta. Marad a külső. A 99%-uk k*rv*nak van öltözve. Ezért inkább alszok, filmezek, olvasok. Remélem egyetemre megváltoznak, mert nekem biztos nem kellene ilyen csaj.
2014. jan. 4. 17:49
 12/21 anonim ***** válasza:

szem,mosoly :) ezek nekem sokmindent elárulnak a belsöröl is

a külsöt aztán de ha túl van adva (1kiló smink, k*rv@s öltözék) akkor elmegyek mellette...

minél normálisabb/természetesebb annál jobb :)

2014. jan. 4. 17:51
 13/21 anonim ***** válasza:
Először az arcát figyelem meg, ezen belül a szemét, a száját. Ha már megismertem, akkor csökken a külső jelentősége.
2014. jan. 4. 17:54
 14/21 anonim ***** válasza:
a mai lányoknak se a külsejük, se a belsejük nem megkapó. egyébként csak annyira, hogy legyen igényes, úgyis a személyiségen bukik el minden.
2014. jan. 4. 17:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, sok nőt láttam már, és a korom beliek közül naagyon kevés az, akivel nem lehetne járnom, ha rajtam múlana.

A személyiségétől függ, hogy fűszerezi meg a külsejét.

Szeretem a vidám, kicsit bunkó, közvetlen csajokat.

2014. jan. 4. 17:55
 16/21 anonim ***** válasza:

"az arca :) ha sminkeli magát akkor elég is volt belőle az a pár pillantás"

99% festi magát, de néha még látni igazi nőt is. lassan rezervátumba kell őket gyűjteni.

"A siófoki lányok 99%-a buta. Marad a külső. A 99%-uk k*rv*nak van öltözve. Ezért inkább alszok, filmezek, olvasok. Remélem egyetemre megváltoznak, mert nekem biztos nem kellene ilyen csaj."

bármilyen lányok 99%a buta, a maradék 1% meg okkal foglalt.

fog változni, folyamatosan romlani fog a helyzet. a mennyiség már nem tud növekedni, csak a meglévők fognak tovább butulni.

2014. jan. 4. 18:02
 17/21 A kérdező kommentje:
Én nem sminkelem magam,és nem is akarom,nermis szép és még árt is. Sokan azért festik magukat,mert azt hiszik így szebbek,de pont az ellenkezőjét érik el.
2014. jan. 4. 18:09
 18/21 anonim ***** válasza:

ezzel mondjuk egyetértek, kérdés, hoyg ez saját gondolat-e, vagy itt gyűjtöd össze azokat a hazugságokat amivel be akarsz vágódni másoknál.

de nem hiszem hogy ma bármilyen lánynak is szüksége lenne fiúfogási tanácsra, mert csak idő kérdése, hogy őt kifogják.

kérdésre válaszolva ennyire számít a külső, csak manapság keverik a giccs és az igényesség fogalmát.

de szerintem ha a 100 fiút kérdezel, 70nek nem az egyszerű, hanem a kikent, rongyos barbik jönnek be.

2014. jan. 4. 19:40
 19/21 A kérdező kommentje:
nem hazudok,de azt gondolsz amit akarsz,másrészt meg egyetértek veld
2014. jan. 4. 19:42
 20/21 anonim ***** válasza:

persze, csak tudod a párkeresés arról szól, hogy megkapd amit akarsz, és az emberek többsége (mindkét nem) gyakran hazudik, hogy ezt megkapja.

én pl nagyon ritkán akadok össze olyan lánnyal, aki valóban nem festi magát, ezért nehéz elhinnem. meg áltlában ha van is ilyen, ezek pont azok a fajták, akikkel csak utcán lehet ismerkedni meg villamoson az iskola/munkahely meg otthon között ha épp elkapod.

meg aztán hogy most épp nem fested magad, nem jelenti azt, hogy később sem fogod. az is rossz, mikor összejössz valakivel és végül annyira megváltozik, hogy már nem tudod szeretni.

egyébként meg szerintem a fiúk többsége a haj-szem-stb kérdésekkel egyáltalán nem foglalkozik. aki csak szexre megy, annak mindegy, aki meg értelmes, annak megint mindegy.

ez a festés is inkább csak rivalizálás, mint fiúknál a kinekvannagyobbicepsze pózolás. csak jobb esetben kamaszkorban kinövik az ilyet, van akinél kicsit tovább tart...

2014. jan. 4. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!