Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, nektek bejönnek a...

Fiúk, nektek bejönnek a japán-rajongó lányok?

Figyelt kérdés
Nem a nap 24 órájában erről beszélő,szinte már-már betegesen rajongó csajokra gondolok, hanem akik egyszerűen csak nagyon szeretik a japán kultúrát, nyelvet. Nekem több fiúbarátom mondta, hogy legyen akármilyen szép vagy kedves egy lány, nekik akkor is furcsa,ha valaki ennyire odavan értük. Nem gondolnám, hogy baj van velem, csak kiváncsi vagyok, hogy vajon tényleg ennyire visszataszító ha valaki angol zenék helyett japánt hallgat?

2014. jan. 4. 15:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is tervezek japánba látogatni. De a kultúrájuk nem szimpi... Viszont a lányok szépek:P
2014. jan. 4. 15:59
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Akinek ez visszataszító, annál valami nem stimmel! Nincs ebben semmi rossz, szerintem egy normális párkapcsolat nem azon múlik, hogy kinek mi a hobbija!
2014. jan. 4. 16:04
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik lány bejön,bármilyen is legyen.Még a japán kulturált vagy ok japán anime mesékért rajongok is. 19/F
2014. jan. 4. 16:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Persze, én is érdeklődöm a japán és más keleti kultúrák iránt is az anime a legjobb.
2014. jan. 4. 21:39
 15/20 anonim válasza:
100%
Nekem bejönnek, mivel én "rajongok" japánért és ki is akarok költözni.
2014. jan. 4. 21:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha fiú lennék és japán, akkor nyilván bejönne :)
2014. jan. 5. 13:55
 17/20 anonim ***** válasza:

Rólam ezt senki sem tudja hogy japán rajongó vagyok, a baráti körömön kívül, de ők se tudnak sokat. Attól, hogy én imádom, nem fogom másra rátukmálni és igazából azt is tudom, hogy nem igazán érdekli őket.

Amúgy nem mindegyik fiút zavarja.

2014. jan. 5. 14:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a japán kultúrát és nem zavarna ha mindig erről beszélne legalább többet tudnék róla.Az animéket én is szeretem.
2014. jan. 5. 15:20
 19/20 XTiger válasza:
Be.
2014. jan. 7. 14:44
 20/20 XTiger válasza:

Vannak olyan emberek akik nem tudják elfogadni hogy másnak más az ízlése, sőt lenézi mondjuk azt hogy valakinek a Japán zenék jönnek be, vagy ki cikiz pl ha animét nézel stb..

Szerintem egyáltalán nem furcsa, és én személy szerint nem is tudom megérteni hogy miért furcsállná bárki is, meg kell próbálni elfogadni mindenkit, azokat is akik nem tudják el fogadni valakinek egy két "furcsa" szokását.

Igaz néha rosszul esik ha a körülettem lévő emberek meghalják hogy Japán zenét hallgatok, hogy mi ez a kislányos limonádé zene, férfi ilyet nem hallgat, de ki lehet bírni, néha nyúzom őket hogy japánul beszélek nekik, aztán nem értenek semmit. :)

Viszont az nagyon jó dolog ha van olyan barátod, haverod, akit érdekel a téma, valamelyest tud japánul, és sokat beszéltek róla.

2014. jan. 17. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!