Fiúk, nektek bejönnek a japán-rajongó lányok?
Rólam ezt senki sem tudja hogy japán rajongó vagyok, a baráti körömön kívül, de ők se tudnak sokat. Attól, hogy én imádom, nem fogom másra rátukmálni és igazából azt is tudom, hogy nem igazán érdekli őket.
Amúgy nem mindegyik fiút zavarja.
Vannak olyan emberek akik nem tudják elfogadni hogy másnak más az ízlése, sőt lenézi mondjuk azt hogy valakinek a Japán zenék jönnek be, vagy ki cikiz pl ha animét nézel stb..
Szerintem egyáltalán nem furcsa, és én személy szerint nem is tudom megérteni hogy miért furcsállná bárki is, meg kell próbálni elfogadni mindenkit, azokat is akik nem tudják el fogadni valakinek egy két "furcsa" szokását.
Igaz néha rosszul esik ha a körülettem lévő emberek meghalják hogy Japán zenét hallgatok, hogy mi ez a kislányos limonádé zene, férfi ilyet nem hallgat, de ki lehet bírni, néha nyúzom őket hogy japánul beszélek nekik, aztán nem értenek semmit. :)
Viszont az nagyon jó dolog ha van olyan barátod, haverod, akit érdekel a téma, valamelyest tud japánul, és sokat beszéltek róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!