Van itt olyan lány aki szép, szereti a kemény szexet, de más elvárásai (érzelmi hülyeségek, menjünk el vacsorázni stb. ) nincsenek? Ja és néha ha rájön hoz kaját, esetleg sört.
Figyelt kérdés
2014. jan. 4. 13:26
11/22 anonim válasza:
Ugyanezt keresem csak kaja és sör hozás nélkül és természetesen viszonozva minden jót amit kapnék..:)
12/22 A kérdező kommentje:
Akkor hajrá, írj privit 14:11-eskének.
2014. jan. 4. 14:29
13/22 Hellbell válasza:
az tuti, hogy nagyon kanos vagy
14/22 anonim válasza:
érzelmi hülyeségek? ... mind1 ilyan lány nem létezik, de van aranyásó meg k*rv@, a célnak megfelelnek.
15/22 anonim válasza:
Már meg ne haragudj...
Nem tudom nem leütni a labdát!;)
Te magas, olaszos, sármos, jóképű, intelligens, nagyf@rkú, pasi vagy és nem rendezel jelenetet ha nélküled menne a csaj bulizni?
16/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira magas, de még soha nem rendeztem jelenetet. Meg már a hajam is rövid, nem lehetek olaszos xD Minden más stimmel. Hol érdekel engem egy szabad kapcsolatban, mit csinál a másik nélkülem, nem is értem a kérdést...
2014. jan. 19. 03:06
17/22 anonim válasza:
...amit elutasítasz pont attól félsz.
Nem szeretnél belemenni "érzelmi hülyeségekbe" mert attól tartasz, ott sérülhetsz.
Ezért hangoztatod, hogy neked erre nincs szükséged.
Vagy gyerek vagy még és fogalmad nincs milyen egy nem felületes kapcsolat.
Nagyon vagányul hangzik a kérdés - gondolod Te.
De egyben éretlen és gyerekes.
Ez változni fog pár év múlva - hiszen senki nem olyan most mint évekkel ezelőtt...
18/22 anonim válasza:
Én ilyen lány vagyok, de nekem nem felel meg akárki. Szóval küldj képet és majd eldöntöm, hogy jó leszel-e vagy sem.
19/22 A kérdező kommentje:
Küldjél te képet ha érdeklődsz, én nem akarok megfelelni senkinek:) Hátha jól nézel ki...
2014. jan. 20. 02:33
20/22 anonim válasza:
Én biztosan jól nézek ki. Nem küldök, te keresel itt szexpartnert, ahhoz bizony meg kell felelni, mert még a végén kiderül, hogy ronda vagy. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!