Ha valaki nem ismer személyesen csajokat érthető hogy még nem volt barátnője?
Figyelt kérdés
én egy csajt se ismerek eggyel se szoktam beszélgetni 22 éves vagyok soha nem volt csajom2014. jan. 4. 00:57
1/9 anonim válasza:
kár... szerintem kezd el... adj magadra, borotválkozz meg vagy növessz borostát... mosd meg a hajad a fogad és a hónodalját meg a töködet, vegyél pár divatos igényes cuccot, keress munkát, járj el a haverokkal bulizni, legyen önbizalmad és humorod...ennyi... biztos hogy találsz magadnak ezekután barátnőt..
3/9 anonim válasza:
Én ismerek csajokat, még sincs nőm. Sőt, olyan szakra járok, ahol kb. 70% a nők aránya. Mégse tudok összehozni semmit.
4/9 Paulik Áron válasza:
Igen érthető. De tehetsz ellene, lásd #1.
5/9 A kérdező kommentje:
nem vagyok igénytelen gyerek semmilyen téren sportolni is szeretek évek óta
2014. jan. 4. 01:07
6/9 anonim válasza:
Érthetö. Csak az nem érthetö, hogy akkor hol élsz?
7/9 A kérdező kommentje:
vidéken
2014. jan. 4. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!