Miért nem volt még soha barátnőm?
Figyelt kérdés
18éves srác vagyok,szerintem nem vagyok rosszképű sem,de barátnőm még nem volt. Próbálkoztam lányoknál persze,de nem sikerültek valami jól.
Mit lehetne tenni? Tovább próbálkozzak? Vagy feladjam?
Nem vagyok valami beszédes,nehezen ismerkedem meg másokkal,talán ez lehet a gond?
Pedig már nagyon szeretném,hogy legyen valakim,mégis 18 vagyok,és ideje már elkezdeni.
2014. jan. 4. 00:54
1/7 Paulik Áron válasza:
Járj el olyan közösségbe, ahol vannak normális lányok, pl társastáncolni, barátaidtól kérj tippeket, menj velük ide-oda. Otthon ülve vagy a suliban téblábolva nem fogsz könnyen nőt találni magadnak :)
3/7 A kérdező kommentje:
El szoktam menni haverokkal ide-oda,de nem segít..Mindegy próbálkozom még köszönöm a választ.
Első válaszoló: Optimista vagyok(; Nem vagyok lúzer,csak későnérő típus.
2014. jan. 4. 01:00
4/7 anonim válasza:
Szerintem igen az lehet a gond..de azért kíváncsi lennék hogy mit is értesz az alatt hogy nem vagy rosszképű ugyh ha gondolod küldj képet privátban:)
5/7 A kérdező kommentje:
Jó video volt,köszönöm:)
Felb*szta az agyamat..:DD hatalmas:D
2014. jan. 4. 01:06
6/7 anonim válasza:
Legtöbbször a viselkedés a probléma, hidd el egy kevésbé helyes ,de vicces fiú sokkal szerethetőbb,mint egy félénk vagy beképzelt pasi. Legyél vicces, határozott és hívd el a kiszemelt lányt vhova randizni,ha nem mered írj neki és ismerd meg .
7/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok írni neki,azt gáznak találom..nem a leszólítással van a gond,hanem nincs nagyon kínálkozó alkalom. Pl. Suliban nem tudok csajozni,mivelhogy most mentem át abba a suliba,és van összesen 3lány az osztályban,akiknek van barátjuk..tudom nem tul sok az a 3lány,de előző sulimban még rosszabb volt,mert egy sem volt.
2014. jan. 4. 01:14
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!