Fiúk/férfiak: mit mondhat nektek egy nő, amitől eszetekbe sem jut keresni?
Már nem tudom, mit mondjak a pasiknak. Aki megpróbál velem ismerkedni, azzal egyből közlöm, hogy jobban jár, ha távol tartja magát tőlem. A férfitársadalomnak teszek azzal szívességet, hogy megkímélem őket saját magamtól. Nehéz eset vagyok és meg sem próbálok kedves lenni velük. Nálam két kategória van férfiak területén: akikkel beszélek (ők a barátaim) és akikkel lefekszek - egy ember már jó ideje. Semmi kedvem meg erőm időt szánni a randizásra és ezen az se változtat, hogy azt hallgatom, hogy de olyan szép vagyok ésatöbbiésatöbbi.
Mivel az igazság (fent leírtak) nem válik be, kérdem én srácok, mit lehet nektek mondani, amitől nem próbáljátok randira hívni?
A nem szeretnék randizni veled mondat eddig még egyszer sem jött be...
Az se jó, ha hagyom, hogy megismerjenek, mert akkor meg ugye barátkozni kéne. A barátaimmal meg kedves vagyok meg segítőkész, stb. Ezt nem kell nekik látni.
Azt, hogy van egy néger telivér barátod és ...
Ennyi elég lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!