Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk/férfiak: mit mondhat...

Manócska'90 kérdése:

Fiúk/férfiak: mit mondhat nektek egy nő, amitől eszetekbe sem jut keresni?

Figyelt kérdés

Már nem tudom, mit mondjak a pasiknak. Aki megpróbál velem ismerkedni, azzal egyből közlöm, hogy jobban jár, ha távol tartja magát tőlem. A férfitársadalomnak teszek azzal szívességet, hogy megkímélem őket saját magamtól. Nehéz eset vagyok és meg sem próbálok kedves lenni velük. Nálam két kategória van férfiak területén: akikkel beszélek (ők a barátaim) és akikkel lefekszek - egy ember már jó ideje. Semmi kedvem meg erőm időt szánni a randizásra és ezen az se változtat, hogy azt hallgatom, hogy de olyan szép vagyok ésatöbbiésatöbbi.

Mivel az igazság (fent leírtak) nem válik be, kérdem én srácok, mit lehet nektek mondani, amitől nem próbáljátok randira hívni?

2014. jan. 3. 23:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt hogy NEM?Talán.
2014. jan. 3. 23:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt, hogy chlamydiás vagy.
2014. jan. 3. 23:53
 3/11 anonim ***** válasza:
lezbi vagy
2014. jan. 3. 23:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak hagyd, hogy egy kicsit megismerjenek. Garantáltan nem fognak többet keresni.
2014. jan. 3. 23:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy irigylem a problémáid... biztos borzalmas lehet, hogy körberajonganak és elárasztanak bókokkal :(
2014. jan. 3. 23:59
 6/11 A kérdező kommentje:

A nem szeretnék randizni veled mondat eddig még egyszer sem jött be...

Az se jó, ha hagyom, hogy megismerjenek, mert akkor meg ugye barátkozni kéne. A barátaimmal meg kedves vagyok meg segítőkész, stb. Ezt nem kell nekik látni.

7/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy van egy néger telivér barátod és ...

Ennyi elég lesz :)

8/11 anonim válasza:
Mondd azt nekik,hogy egy 10centis penge van "ott"...a hatás garantált
2014. jan. 4. 00:01
 9/11 anonim ***** válasza:

nem jössz be nekem

ez elég

2014. jan. 4. 00:01
 10/11 A kérdező kommentje:
5-ös válaszoló: a problémám az, hogy nem értik a nemet. Pedig itt most páran már írják, hogy NEM; nem jössz be. Azzal van a baj, amikor ezek ellenére is erőlteti a dolgot és tukmálja rád a randit. Utána meg jön a sértődés, hogy tényleg nem megyek el vele - pedig én előre megmondtam.
2014. jan. 4. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!