Ő a leghelyesebb srác a suliban. Szerintetek szexi vagy gáz az, amit hord edzésen?
Figyelt kérdés
Atletizál, de nekem ezzel a fehér feszülős aláöltözővel kissé feltűnősködő. Még jó, hogy legalább vesz rá egy futónadrágot.. persze nem mintha nem venném le róla, ha arról lenne szó;)
2014. jan. 3. 16:54
1/12 anonim válasza:
Ciki hogy kirakod ide magad,fiacskám.
2/12 anonim válasza:
Ha ő a leghelyesebb, milyen lehet a többi? :D
Viccet félretéve, mit számít, hogy szerintünk hogy néz ki?
Gondolom nem egész nap ebben flangál, ezért még ha összejöttök, akkor sem ezt kell nézned nap mint nap.
3/12 anonim válasza:
Elbaszott egy suli lehet ha ez a leghelyesebb srác ott.
4/12 anonim válasza:
Osztom a 3. kommentelő véleményét. :D
5/12 anonim válasza:
Ahova én járok edzeni, ott meg nonstop félmeztelen szinte mindenki télen nyáron. Az az igazi magamutogatás.
Persze én lány vagyok, és szívesen bámulom őket, úgyhogy engem nem zavar. :D
7/12 anonim válasza:
szerintem csak azért vette rá a fekete nadrágot, mert a fehér túl feszülős, és na... minden látszana:)
8/12 anonim válasza:
ha ez helyes, en minimum isten vagyok :ddd
9/12 anonim válasza:
Ha a kérdező tényleg lány, akkor szerintem rendben van az ízlése. A leghelyesebb amúgyis mindenkinek lehet más, de végre valaki aki nem a mű páwafiúkra bukik.
10/12 anonim válasza:
Ehhez képest én egy álompasi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!