Mit gondoltok olyan fiúról, akinek fb-n csak 2-3 képe van magáról? Nem rak fel magáról bulis képeket, baráti társaságról. Előny ez vagy hátrány? Ismerkednétek ilyen fiúval vagy sem?
Szerintem egy bizonyos határon belül teljesen mindegy, hány kép van fenn valakiről.
Magamtól pl egyetlen egyet, a profilképemet raktam fel (és cserélem néha), mégis van kb 20-30 kép, mert betagelnek rajta.
Ez nekem így teljesen megfelel, mert nem kell vesződnöm vele, ráadásul mindig az aktuális kinézetemet láthatja akit annyira érdekel, nem 5-6 éves fotókat rólam.
Akkor jó nagy idióta az ismerősöd :D
A sok kép velejárója, hogy szinte belelátsz a másik életébe, de ha meg már belelátsz, akkor mi értelme az ismerkedésnek? Miről beszéljetek, ha mindent meg lehet róla tudni fb-ról?
Ezért szorgalmazom én is mindig azt, hogy ha már neten kezdek el ismerkedni akkor 2, nagyon maximum 3 hét vagy 5-6 levél után találkozót szervezek.
Ha nem akar jöni, akkor hagyom az egészet. Mert ha mindent elmesélünk előre magunkról e-mailben, személyesen mi marad? Meg különben is, az írásban kommunikálás össze sem hasonlítható a személyes beszélgetéssel. A másik hangja, illata, gesztusai, mimikája, nevetése nincs benne a betűkben...ez pedig még vonzóbbá teheti a lányt számomra, vagy éppen ellenkezőleg, kiábrándulok belőle. Mindkét esetet minél jobb mielőbb tisztázni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!