Ezen az oldalon már fél éve beszélek egy sráccal. Azt mondja h tudni akarja h ki vagyok és h az új évben eljön ebbe a városba. Én nem igazán szeretnék vele találkozni. (? )
Figyelt kérdés
De ő azt mondja h ha ennyit ,,szánt,, rám akkor tudni akarja h ki vagyok. Még kpet sem cseréltünk.
Szerintetek ? Lehet h ennyira ragaszkodik hozzám vagy csak megjátsza?
Én L18 ő f24
szerintem azért ez a 6év is sok.
2014. jan. 3. 10:24
2/12 anonim válasza:
nem sok leszel te még 20 évvel idősebbel is
3/12 anonim válasza:
fél év alatt nem jutottatok el eddig? o.O Én ha jól el beszélgetek valakivel, max egy hét után már hozzáadom fb.-n ismerősnek, de van, hogy az első alkalom után...
4/12 anonim válasza:
ha nem akarod, akkor nem kell találkozni... nem lehet tudni kivel ismerkedsz a neten.. sok a láncfűrészes gyilkos!
5/12 anonim válasza:
ha nem karsz találkozni ne találkozz vele. Csak azt nem értem miért bhülyited akkor féle éve?
6/12 anonim válasza:
Ha nem akarsz vele találkozni ne találkozz de ezt mond is meg. Csak azt nem értem miért hülyitetted fél éve?
7/12 anonim válasza:
De fél évig jó volt húzni az agyát?
8/12 A kérdező kommentje:
félek és hiányzik. Nem tudom mit iw érzek
2014. jan. 3. 10:36
9/12 A kérdező kommentje:
G?
2014. jan. 3. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!