Léteznek olyan 13-16 év közötti lányok, akik egyszerre szeretik ezt a négyet? Heavy Metal, Népzene, Csillagkapu, Történelem 14/F
Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés, csak kíváncsi vagyok. :) Arra már rájöttem, hogy ilyen fiúk léteznek, mert én ismerek ilyet, de lánnyal ilyennel még nem találkoztam soha. Most egy kemény szűrőt állítottam be tudom :'D
Mellesleg pluszba ha létezik, és ismeri a Rovásírást is, akkor még jobban megörülök.
2014. jan. 3. 05:48
12/18 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló, a Csillagkapu is szorosan kapcsolódik a történelemhez, vagyis, inkább úgy mondanám, szorosan kapcsolódik a mitológiához. Pl. az Asgardok, kiknek vezetőjük Thor egyértelműen vikingek. A goa'uldok pedig egyiptomiak.
2014. jan. 12. 14:54
13/18 anonim válasza:
Itt vagyok:) 14 éves vagyok,apu imádja a heavy metal-t :) népzene,töri és rovásírást is szeretem:) (mellesleg népzenei kórusba is jártam..)
14/18 anonim válasza:
13. válaszoló vagyok: megnéztem szinte az összes Star Gate részt,imádom! :)
15/18 anonim válasza:
Hát a lány szó kivételével ez rám illik. Félreértés ne essék, csak meglepődtem hogy vannak rajtam kívül ilyen emberek.
16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nem baj, örülök. :D
Örülök minden ilyesfajta embernek.
2014. ápr. 26. 01:44
18/18 anonim válasza:
Lány is vagyok, a heavy metált is szeretem de inkább a trash vagy metalcore vonz; a népzenéket régebben nagyon szerettem, most nem annyira, de a legtöbbnek van egy kellemes jó hangulata, amit szeretek; Tesó, 8. Év végén dicséretes ötös voltam töriből; mi a f szom az a csillag kapu? (nem sértésből illettem a "miaf*szom" jelzővel, csak esküszöm, ötletem sincs mi az. Mondjuk, elsőre azt tippelem, hogy film...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!