Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érezted már úgy, hogy minden...

Érezted már úgy, hogy minden kicsúszik a kezedből?!

Figyelt kérdés

Hónapok óta nyitottan állok hozzá a barátnő kereséshez.

Ismerkedem élőbe, neten.

Tudni szeretném hogy mit rontok el. Rendszeresen az van, hogy ugye nagyon jól megértjük egymást, beszélgetünk napokat, tényleg önfeledten. Azonban el tellik egy hét kb, és mintha minden összeomlana. Közlik, hogy jajj alakul egy pasival, meg minden, és nemsokra rá már kapcsolatban is vannak...:/

Én emg csak pislogok, ohgy mi a fene tortnént...általában pont akkor történnek ezek mielőtt kitalálom, hogyna másnap elhívom valahova...

Egytől egyig akiket kiszemelek lányt, ismerkedem minden, és puff lecsapják a kezemről.

NEm egyszer, meg nem kétszer. Éppen kezdek valamit érezni, és már más öleli, mással boldog.

Az önbizalmam ezek után csoda hogy napról napra gyengül, és sehol nincs. Kisugárzás meg önbizalom nélkül meg esélytelen a barátnő project..:/

Mit tehtek rosszul? mit szúrok el?!

23 vagyok...próbálkozok korombelieknél, nameg fiatalabbaknál. Van kocsim, és egyenlőre munkám is.

elég talpraesett gyerek vagyok, mégis sokszor elképedve nézem hogy egyik másik "divatmajom" srácnak miylen barátnője van...és nem értem a dolgokat..:/

2014. jan. 2. 23:51
 1/7 Költőnő? ***** válasza:
"tedd vagy ne tedd, de ne próbálkozz"
2014. jan. 2. 23:54
 2/7 A kérdező kommentje:
teszem, de ha folyton csak falakba ütközök akkor mihez kezdjek?!
2014. jan. 2. 23:58
 3/7 anonim ***** válasza:
nem szabad nagyon eroltetni az ismerkedes
2014. jan. 3. 00:04
 4/7 anonim válasza:
Akkor használd az erőt,ifjú Skywalker.
2014. jan. 3. 00:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden ki...
2014. jan. 3. 00:09
 6/7 anonim ***** válasza:

"Van kocsim, és egyenlőre munkám is"

na, ebbe nem szabad kapaszkodni... mintha egy szilikonos cicababa mondaná "dehát nagyok a melleim!"

ezek netes ismerkedések mind?

2014. jan. 3. 00:22
 7/7 A kérdező kommentje:

nem.

régebben az votl a menő, ha van kocsid, és munkád...most mi a menő?ha swag sztk szemuveges csigatestús pasika vgay, és cruiserrel jársz...hurrá...:/

2014. jan. 3. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!