Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiuk mi a velemenyetek arrol...

Fiuk mi a velemenyetek arrol ha egy lány keyózdeményez?

Figyelt kérdés
arra gondolok hogy mindig a lany ir ra vagy éppen o kezdi a beszelgetest

2014. jan. 2. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
aranyos és látszik hogy nem csak hülyit:) szóval tetszik de én is szeretek kezdeményezni mindenben :D
2014. jan. 2. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
mindenképpen jó dolognak tartom :)
2014. jan. 2. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha nem tapadósan csinálja, akkor szerintem hízelgő. Én imádnám, ha így "udavarolnának" nekem. :)

De a nyomulás, tapadás, levakarhatatlanság az már nem jó.

Viszont nem reprezentatív a véleményem, az tuti.

2014. jan. 2. 20:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálam csak akkor szokott így lenni, ha a lánynak bejövök, de ő persze nem jön be nekem... Mondjuk ettől függetlenül elég jól esik, látom, hogy valakit érdeklek, és engem akar :D
2014. jan. 2. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
A mai világban már ez se gáz, szerintem akármelyik fél kezdeményezhet bátran! :)
2014. jan. 2. 20:41
 6/10 anonim válasza:
Az jó lenne mert én beszari vagyok. Főleg ha az a lány jönne oda akit már hónapok óta nem tudok kiverni a fejemből.
2014. jan. 2. 20:46
 7/10 A kérdező kommentje:
csak ebben az a rossz ha a fiu nem viszonozza, azt is jobban elfogadnam ha elutasitana es nem azon gondolkodnek hogy hat ha lesz valami
2014. jan. 2. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát, ez nekem már nagyon régi vágyam!
2014. jan. 2. 23:00
 9/10 anonim válasza:

Mostani barátnőmmel így jöttem össze.

Bár nem a beszélgetést, az jött magától találkozáskor, facen meg nem igazán beszélgettünk csak nagyon régen, de mikor találkoztunk itt-ott éreztette, hogy velem akar lenni. És összejöttünk. Azt hiszem ezzel megválaszoltam a kérdést ;)

21

2014. jan. 2. 23:20
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. jan. 3. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!