Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Lelhető-e itt kiemelke...

Whitenigga kérdése:

Lányok! Lelhető-e itt kiemelkedő humorérzékkel megáldott,20-as éveiben járó lány? :D

Figyelt kérdés
Amennyiben részlegesen vagy hiánytalanul magadra ismertél, szándékozlak megismerni a közeljövőben. Érdemes privát üzenet írni számomra! :D

2014. jan. 2. 19:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ohh uram bocsá' azt hittem egy értelmes férfi tette fel a kérdést. Köszönöm, hogy felvilágosítottál eme fontos momentummal kapcsolatban nagyon kis édibédi vagy kedves 7. válaszoló. :D Szóvsl ha nem vagy atombunker szöszi nem is vagy nő? Nem bukkantam logikára, hiába töröm az okos kis buksimat... Nyilván banánfarkú, lufibohóc, übermacsó és tiszta egoizmussal bedrogozott alfahímek kíváncsiak arra mi is erre a helyénvaló válasz. (Jajj azt azért még hozzátenném,kívánom hogy egy ilyen lehányt bányarémmel öregedj meg,ha jól viselkedsz,biztosan kapsz nyalókát, talán még örökbe is fogad... és szokj hozzá hogy nem vagy vicces.)
2014. jan. 23. 20:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is jönnék egy-két ellenpéldával:

Egy csomó lányt ismerek, akiknek jó humora van. Olyan minőségi humort képesek nyomatni, hogy egyszerűen agyfaszt kapok, hogy ... mégis honnan jön ez nekik? A pillanat töredéke alatt képesek kitalálni valami eszetlen baromságot, amin sok humorherold hetekig gondolkodna. Nem nagyon lehet lemagyarázni, de valahogy úgy zajlik ez, hogy egyvalaki elkezdi, és az egész társaság tovább szövögeti, míg nem már annyira nevetünk, hogy szétrepedünk :D

2014. jún. 13. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!