Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
18/F vagyok
Vázolom a helyzetet:
Van egy lány az osztályban, történetesen elég jóban vagyok vele, és már régebben is előfordult ,hogy nem csak barátként szerettem volna, de nem akart semmit. (Még nem volt párkapcsolata, saját bevallása szerint még szerelmes sem volt soha). Abban maradtunk ,hogy maradunk barátok és meglátjuk mit hoz a jövő. Node ismét elkezdtem érezni ,hogy nekem ő több mint barát, szerintem jól összeillenénk nagyon sok közös van bennünk, és persze amit tudok megtennék érte. Hogy lehetne egy ilyen lánynál elérni, hogy szerelmes legyen? (a házinyulas szabály nem érdekel) Ő 17L
2014. jan. 2. 01:03
1/4 The Guard válasza:
Hívd fel kupidot h vkit seggbe kéne lőni a nyilával ,)
2/4 anonim válasza:
Hát nehéz de ha kitartó vagy még van esély igyekezz minél több idöt vele tölteni légy vele kedves figyelmes. Lehet hogy szeret téged csak megijedt a kapcsolattol ha még nem volt neki
3/4 anonim válasza:
Maradj egyenlőre barát és hátha megtörik a jég. Viszont figyelj oda, hogy ne legyél rámenős! majd megtapasztalja, hogy te vagy a legjobb neki és együtt lehettek :)
4/4 Paulik Áron válasza:
Hívd el ide-oda, legyél vele tényleg figyelmes, kedves, de ne nyomulj azért. Ha kérdezi, mindig mondd azt, hogy barátilag közeledsz. Egy idő után, ha jól fogadja, elárulhatod hogy nem zártad ki a párkapcsolat lehetőségét... De lehet hogy jobban jársz, ha keresel mást. Hátha közben ő is rájön hogy igazából kellesz neki.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!