Hol találok olyan lányt aki barátkozna egy meleg fiúval?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 16:50
2/13 anonim válasza:
Azaz hol találsz olyan lányt, aki barátkozna egy olyan "meleg" sráccal, akinek köze nincs a melegséghez, csak így akar csajozni. :D
3/13 anonim válasza:
én pl barátkoznék, mert lehet vele lányos dolgokat is csinálni, de ugyanakkor fiú szeme van :D (gondolom én :) )
4/13 anonim válasza:
én szeretnék egy meleg legjobb barátot, a filmekben is olyan jó látni mikor egy lánynak meleg barátja van és mindig viccelődnek, meg megérti a pasi problémáit stb :D
5/13 anonim válasza:
Te is ugyan ugy ember vagy!!!!
Ha gondolod irhatsz!!! :))
6/13 anonim válasza:
Ez kb. a 65526. ilyen kérdés, nézzétek csak meg alul az ajánlott kérdések között csak ilyen kérdés van.
2014-ben is meg fogod ezt kérdezni minden nap Kérdező?
(Amúgy semmi bajom a homoszexualitással, mivel én is meleg vagyok!)
7/13 anonim válasza:
Bárhol lehet találni. Pl. itt egy csaj barátomat úgy ismertem meg, hogy egy meleg témájú kérdésnél volt egy válasza amire felfigyeltem, be is idézem,
"15évesen már dogtok.. gratulálok.." Ő az egyik legjobb barátnőm. A Másik leányt meg már évek óta ismerem, egy blogja van neki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!