Csak szerintem fura, hogy egy lány ennyire emlékszik dolgokra vagy ennyire számon tartja őket, visszanézi miket írtunk fb-n?
Figyelt kérdés
Olyan dolgokat vágott hozzám, amiket már olyan rég írtunk, hogy én nem is emlékeztem. Nekem ebből az jött le, hogy vissza szokta olvasni, miket dumálgattunk. Meg olyat írt, hogy szeret velem beszélgetni, jó kedve van, ha velem beszélhet.2014. jan. 1. 15:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem fura! :D az is lehet hogy csak nagyon megmaradt benne..ha fontos vagy neki akkor megjegyzi mit írtatok..akár 2 hónap elteltével is :)
2/5 anonim válasza:
Mi nők mindenre emlékszünk! Ezt jegyezd meg!
3/5 anonim válasza:
Én férfi vagyok, de én is sokmindenre emlékszem; kellemes élmények, jó beszélgetések stb.
4/5 anonim válasza:
simán lehet,hogy tényleg csak megjegyez olyan dolgokat,amik neked kevésbé fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!