Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Van köztetek olyan...

Lányok! Van köztetek olyan aki ezt megtenné?

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy ki szeretnék próbálni egy bizonyos sportkocsit,és az van tervbe véve,hogy leszólítok egy ilyen autó tulajdonost,hátha elvisz egy körre. Ismerőseim szerint hülyeség,úgyse visznek el,szerintem meg hülyeség lenne nem megkérdezni,úgyse veszíthetek semmit.

Viszont van egy dolog amivel jóval meg tudnám növelni a sanszomat a sikerre,nevezetesen az ha vinnék magammal egy értelmes csinos lányt,aki szintén előadná,hogy ő is ki szeretné próbálni :D

Egy lányt már fel is kértem erre,mondta,hogy gondolkozik rajta,de nem írt vissza utána hogy mi van.

Ti megtennétek ezt egy olyan srácnak aki kicsit is számít nektek vagy szimpatikusnak találjátok és tudjátok róla,hogy sokat jelentene neki?

Köszi a válaszokat ! :D

2014. jan. 1. 10:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Bitte sehr :

[link]

' Szállítható szem. száma: 4 fő '

2014. jan. 1. 12:23
 12/17 anonim ***** válasza:

De ha levonjuk a csomagtartóban ill. sebváltón levő férőhelyeket?

Meg mi lesz, ha kiderül, hogy homokos a tulaj?? Vagy aszexuális. :D

2014. jan. 1. 12:41
 13/17 BlackSword ***** válasza:
Papíron igen... De a papír sok mindent elvisel... Azt inkább nevezném belső csomagtartónak, mint hátsó ülésnek...
2014. jan. 1. 13:53
 14/17 A kérdező kommentje:

Tudom , tudom , jöttem már haza Toyota Celicával Németországból úgy , hogy hátul ültem , szóval ez is vmi hasonló lehet , de nem ez a lényeg.

Amúgy meg tényleg ennyire félős itt mindenki ? Homokos a tulaj meg elrabol meg mittudomén.. Nem néztek ti egy kicsit sok filmet ??

Az életet élni kell , meg amit szeretnénk azt meg kell tenni , nem állandóan kifogásokat gyártani , meg hülyeségekkel igazolni a hülyeségünket..

2014. jan. 1. 17:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor húzz, éld az életed és kérj meg egy sofőrt, ne itt pincsizz másoknak ugyanezért.
2014. jan. 1. 17:56
 16/17 anonim ***** válasza:
A tulaj homokossága azért merült fel aggályként, mert lehetséges, hogy akkor nem hatná meg a hölgyemény melletted... Elég szomorú, hogy neked az jutott egyből eszedbe, hogy elrabol téged és megmizserél..:D Nézz magadba hogy ki a félős...;)
2014. jan. 1. 18:04
 17/17 A kérdező kommentje:

Meg is fogom tenni , mindent ki fogok próbálni amit elterveztem :)

Köszönöm a hasznosabbnál hasznosabb válaszaitokat !

2014. jan. 1. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!