Kriszti *_* kérdése:
Nektek hány éves korotokban tetszett meg először egy lány/fiú? :D
Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 18:24
13/26 anonim válasza:
nekem kb öt és szintén az oviban :)
14/26 anonim válasza:
én elsőben lettem először szerelmes :D 14/f
15/26 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan, oviban volt egy lány, aki "tetszett", jobban figyeltem rá, mint a többiekre. Fruzsinának hívták (jéééé még emlékszem a nevére )
16/26 anonim válasza:
Nekem oviban tetszett egy fiú, de ő engem nem szeretett. Később meghalt autóbalesetben. :/
17/26 Mátranováki Fényevő válasza:
Még anno, oviban volt egy lány, kicsit lófogú volt, de szerintem bírtam, mert azt mondtam neki, hogy el fogom venni feleségül, mert akkor nem kell külön ekét venni, ha esetleg tanyára költöznénk, csak elég lesz őt végighúznom a földön. Máig nem értem, miért nem jöttünk össze.
18/26 anonim válasza:
kb 3-4, egészen 14 éves koromig ő volt a "number one" :D
19/26 anonim válasza:
4-5éves lehettem. A lány meg volt vagy 13:D 2évig szerelmes üzeneteket küldözgettem neki, pedig még írni sem tudtam.
20/26 anonim válasza:
Kb. 4-5 de ő vagy 14 éves koromig tetszett nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!