Létezik olyan lány aki elfogadná a ronda külsőmet?
Megborotválkozol rendesen, leveszed a légyszemüveget, a fogaidat megcsináltatod, elkezdesz edzeni, egy év, és sutty, sokkal jobban fogysz kinézni.
Ha az ember nem elégedett magával, de csak panaszkodni tud, akkor nem igazán nevezhető férfinak...
"Megcsináltatod a fogaid." Ja mert az olyan egyszerű ti aztán rohadtul tudjátok.
Én 3évig szenvedtem és alig pár centit kerültek odébb a fogak, azonkívül egy kocsi árát ráköltöttem.
Igen a fogakat megcsináltatni tényleg nem egyszerű, és állati sokba kerül...
Hidd el rengeteget javítana, ha rendesen megborotválkoznál, nem hordanál napszemüveget, és mosolyognál! Sőt, tudom nem könnyű, de járj el futni, edzeni valakivel mondjuk egy barátoddal vagy keress egy edzőt. Legyél talpraesett, és ne sajnáltasd magad!(azt a lányok utálják) Járj el otthonról és ismerkedj! Különben soha nem lesz majd tényleg senkid. A belső is számít, lehet valaki bármilyen adonisz, ha egy sötét bunkó senkinek sem kell.
"tudom nem könnyű, de járj el futni"
Akinek a sportolás komoly gondot, nehézséget okoz, az nem tudom miért várna bármi sikert az élettől. B*zki, bizonyos dolgokért meg kell dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!