Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik olyan lány aki elfogad...

Létezik olyan lány aki elfogadná a ronda külsőmet?

Figyelt kérdés
Soha nem volt barátnőm :'( nem is lesz szerintem soha :'( Már a szemembe mondták hogy ronda vagyok :/ és igazuk van :(( Elég rám nézni :'( [link]

2013. dec. 31. 16:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
hehh nálad én még csúnyább vook!! :)
2013. dec. 31. 17:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocs, nem akarlak megbántani, de olyan vagy, mint Lui a Lui életéből.
2013. dec. 31. 17:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Megborotválkozol rendesen, leveszed a légyszemüveget, a fogaidat megcsináltatod, elkezdesz edzeni, egy év, és sutty, sokkal jobban fogysz kinézni.

Ha az ember nem elégedett magával, de csak panaszkodni tud, akkor nem igazán nevezhető férfinak...

2013. dec. 31. 17:48
 14/17 anonim ***** válasza:

"Megcsináltatod a fogaid." Ja mert az olyan egyszerű ti aztán rohadtul tudjátok.

Én 3évig szenvedtem és alig pár centit kerültek odébb a fogak, azonkívül egy kocsi árát ráköltöttem.

2013. dec. 31. 18:51
 15/17 anonim válasza:

Igen a fogakat megcsináltatni tényleg nem egyszerű, és állati sokba kerül...

Hidd el rengeteget javítana, ha rendesen megborotválkoznál, nem hordanál napszemüveget, és mosolyognál! Sőt, tudom nem könnyű, de járj el futni, edzeni valakivel mondjuk egy barátoddal vagy keress egy edzőt. Legyél talpraesett, és ne sajnáltasd magad!(azt a lányok utálják) Járj el otthonról és ismerkedj! Különben soha nem lesz majd tényleg senkid. A belső is számít, lehet valaki bármilyen adonisz, ha egy sötét bunkó senkinek sem kell.

2014. jan. 1. 14:13
 16/17 anonim ***** válasza:

"tudom nem könnyű, de járj el futni"

Akinek a sportolás komoly gondot, nehézséget okoz, az nem tudom miért várna bármi sikert az élettől. B*zki, bizonyos dolgokért meg kell dolgozni.

2014. jan. 1. 14:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy nő mindig olyan férfira vágyik, aki jobb anyagból van gyúrva mint ő maga! Ez egy igaz közmondás. Nehezebb dolgod van, mint egy jóképű pasinak, de nem reménytelen. Csak legyél ápolt, és ne sajnáltasd magad! Azt minden nő utálja! Legyél határozottabb és gáláns. Vagyis igazi férfi! De nem megszerezni nehéz egy nőt, hanem megtartani. Azzal, hogy felkelted az érdeklődését még nem értél el semmit. A java csak ezután kezdődik.
2014. jan. 1. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!