Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet jó helyesírású...

Hol lehet jó helyesírású lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

#nyelvtan-nemzetiszocializmus
2013. dec. 30. 17:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
:D én is ugyanígy érzek. Nekem is nagyon szúrja a szemem, mikor tele van helyesírási hibákkal a másik üzenete.
2013. dec. 30. 17:33
 12/19 anonim ***** válasza:
könyvtár, egyetem, vagy valami cég titkárnője biztos siker.
2013. dec. 30. 17:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hm, új módja az ismerkedésnek?

Amúgy nem értem, miért is olyan nehéz helyesen írni, mikor itt van a helyesírás-ellenőrző is, még csak nem is kell megerőltetni magunkat azzal, hogy átnézzük az egész szöveget...

2013. dec. 30. 17:37
 14/19 anonim ***** válasza:
2013. dec. 30. 17:41
 15/19 A kérdező kommentje:

#6 "Azért nem mindenki olcsó lotyó itt."

Ezt most remélem, hogy nem úgy értetted, hogy aki nem ír helyesen, az az. :D

2013. dec. 30. 17:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Itt is találni olyan lányokat.:D
2013. dec. 30. 17:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Akár itt is! :) Csak tudod, nem minden a helyesírás. Ha például egy racionalista zsenivel találkozol, akkor lehet, hogy nagyon okos, intelligens (és helyesen is ír), de gyakori az ilyen esetekben, hogy az érzelmi intelligenciája elég kevés, ergo nem nagyon tudja kimutatni az érzelmeit. (Szerintem egy kapcsolatban ez a szempont elég fontos azért!)

Viszont abban van valami igazság, hogy aki tud helyesen írni, az valószínűleg művelt, illetve van fogalma a világról, van saját véleménye, tágabb az érdeklődési köre. Én legalábbis ismerősök közt ezt tapasztalom, a "jobb helyesírású" ismerőseimmel mindig érdekesebbek, gördülékenyebbek és élvezetesebbek a beszélgetések, akár elgondolkodtató, akár lazább téma jön szóba.

Egyébként talán ahol gyakrabban vannak ilyen lányok, ahogy többen is mondták, könyvtárakban, sokan járnak színházakba, könyvbemutatókra, egyéb kulturális programokra... Itt is érdemes lenne ismerkedned, vagy az is célravezető lenne, ha hasonló körökbe bekerülve próbálkoznál. Értem ezalatt, hogy műveltebbekkel barátkozol, akiknek nagy eséllyel hasonló intelligenciájú barátai is vannak és így tovább... ;)

Vagy ha még iskolás vagy, ott is lehet, ott általában te magad is látod, ki "jobb" ilyen téren és ki gyengébb.

Remélem, segítettem!

17L

2013. dec. 30. 18:10
 18/19 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, csak a férfiak oldaláról. Párral beszélgettem már, akik helyesen írtak, de az az én bajom, hogy sajnos azt is figyelem, hogy a vesszőt hova rakják. Tudom, beteges és szőrszálhasogató, de szerintem úgy teljesedik ki igazán a helyes módon való írás, ha a vesszők is megfelelő helyen vannak. :D Bár van, aki nem tehet róla, hogy nem képes helyesen írni és attól még intelligens. Én például soha nem tanultam a helyesírást, mégis megy.. kinek mihez van talentuma :)
2013. dec. 30. 19:51
 19/19 Nem mondod :D ***** válasza:
100%
Én is jó helyesírású férfit keresek...eddig nem találtam sajnos :)
2013. dec. 30. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!