Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk nektek csak a csont...

Fiúk nektek csak a csont csajok jönnek be?

Figyelt kérdés

14 vagyok és nem tudom elmondani mennyire szar ,hogy a fiúknak csak a modell alkatú nagy feszes segg nagy mell és null derék jön be (erős homokóra)!!Én kicsit meghíztam ,van egy pici pocakom meg vastag combom ,és nem tetszem senkinek...Ez fog változni? És mi az alapcsaj akit elfogadnátok?

Én 165 cm és 50 kg!!

2013. dec. 30. 15:54
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
14/f vagyok és teljesen jó alkatod lehet azzal az 50 kilóval, nekem nem okozna gondot, nem hinném a súlyoddal van a gond
2013. dec. 30. 15:59
 22/32 anonim ***** válasza:
Most nem azért de 15 évesen 172cm és 60 kg voltam. Nem nagyon látszott csak nekem combra és fenékre ment... De sok fiúnak tetszettem. Nagyon sokan az olyan lányokat szeretik akin van mit fogni. És a magasságodhoz eggyáltalán nem nagy ez a súly :) nNyugi :D
2013. dec. 30. 16:00
 23/32 A kérdező kommentje:
Tudom :) Nem kell kioktatni és igen meghíztam ,de azóta sokat sportolok és kevesebbet eszem!!!
2013. dec. 30. 16:00
 24/32 anonim ***** válasza:
Ha sportolsz, akkor az étkezéssel van gond. Nem a mennyiség számít, az nem segít ha kevesebbet eszel. Arra figyelj, hogy mit eszel. Felejtsd el a cukros és zsíros ételeket, a szénhidrát bevitelt is mérsékeld.
2013. dec. 30. 16:02
 25/32 anonim ***** válasza:
Nem kioktatás akart lenni. De 14 évesen ne éheztesd magad meg ilyenek. Rendben van a súlyod :D
2013. dec. 30. 16:02
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok a tipikus "JAJJ DE DAGADT VAGYOK" közbe meg 10kg a csaj :D Nem eszek zsíros kaját és csokit se..eszem ágába sincs éheztetni magam
2013. dec. 30. 16:04
 27/32 anonim ***** válasza:

14 évesen...Jajj. Várj már. Kicsik vagytok.

Majd 16-17 évesen lesz, akinek tetszel, de most még gyerek vagy.

Feszes segg, nagy mell, null derék => én ilyen 14 évest még nem is láttam, max. aki kitömi magát.

Egyébként sok kövérnek van jó pasija. Te amúgy nem vagy kövér, de én most igazán kövérekről beszélek. Ha ők találtak, te is fogsz.

18/L

2013. dec. 30. 16:43
 28/32 anonim ***** válasza:
165 cm 50 kilóval te is bőven vékony vagy
2013. dec. 30. 16:45
 29/32 anonim ***** válasza:

Tudod, mi a legnagyobb probléma?

Hogy volt időd ezt a kérdést feltenni... Nem egy barátnőm visongott már a fülembe hasonló testalkattal, hogy ő dagadt és el is hitték, ez a legnagyobb baj!

Én 2 évig küszködtem a súlyommal. Rendszeresen sportoltam méghozzá elég keményen és diétáztam is. Nem éheztettem magam, ha éhes voltam, ettem, csak nem volt mindegy, mit. :) Rengeteg zöldség, gyümölcs és olyan főtt ételek, amelyek nem tocsognak a zsírban és még finomak is. El sem mernéd hinni, milyen borzasztó volt nap mint nap a körülöttem lévő csontkollekciólányokat hallgatni, ahogy nyafognak. Csak arra tudtam gondolni, hogy én miért nem lehetek olyan? És tudod mit? Már pénzért sem lennék olyan! Megküzdöttem ugyan, mert genetikailag teltebb vagyok az átlagnál, de mára már határozottan kijelenthetem, hogy igenis csinos vagyok! Mert minden lány gyönyörű a maga módján és a titok a következő: mosolyogj sokat, érezd jól magad és ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolnak!

Ebben a korban ez a magasság és testsúly abszolút normális, nem kellene aggódnod. :) Ja és hozzáteszem, hogy a korosztályodban a fiúk még éretlenek. Persze néhány kivétellel, de a többség még nem tudja, mi kell neki. Még GYEREKEK! Te is az vagy. :) Egyáltalán nem sértésből akartam írni, ne sértődjön meg senki. Szóval arra akartam kilyukadni egy fél regénnyel feljebb is, hogy ne foglalkozz a súlyoddal, pontosan jó, tanulj, sportolj, legyél sokat a barátaiddal és ne törődj a fiúkkal! Majd később le sem fogod vakarni magadról őket, hidd el! ;)

2014. jan. 7. 22:19
 30/32 anonim válasza:
szerintem normäl a testsulyod.az èn fèrjemnek pont az olyanok jönnek be mint èn.èn 176cm vagyok meg 68kg.azt mondta hogy aki vèkony annak mit fogjon a seggèn.ö a kerek popok hive.
2014. jan. 9. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!