34 éves nő és 24 éves pasi kapcsolata működhet?
Figyelt kérdés
Még csak most ismerkedünk, mindketten egy halódó kapcsolatban tengődünk, viszont egymásban megláttunk valamit. Reális ez hosszabb távon?2013. dec. 30. 15:47
1/11 anonim válasza:
Ő rajta nem fog múlni szerintem, ő megmaradna veled, de nálad a kérdés, hogy képes vagy e mellette maradni? Mondjuk még vállalhat gyereket mert nem vészes a kor azért, ezt se ártana tisztázni mennyi komolyan gondoljátok, te pl ráérsz 15 év múlva is, de ő már nem. De tedd fel a kérdést amikor te 40 ő 50 lesz na?
2/11 A kérdező kommentje:
A 40-50-nel sincs bajom. :)
2013. dec. 30. 15:56
3/11 anonim válasza:
Azért érdekes egy nő, aki egy 24 éves fiúval akar jövőt elképzelni..
4/11 anonim válasza:
Azért te 40 évesen akár egy összejöhetsz egy 30 évessel is vagy 35! Akkor mivel van bajod? Amúgy működhet a kapcsolat szerintem. Rajtatok áll.
5/11 anonim válasza:
En 27 vagyok a pàrom pedig 42...tökéletesen müködik,több figyelmet és törödést kapok tölle mint egy fiatal pasitol és a vàlasz arra a kérdésre hogy mi lesz 10 év mulva amikor ö tul lesz az ötvenen én pedig 30-as Leszek :épp ugy szeretni fogom ...betegen,öregen ,fehéredö hajjal mert egy csodàlatos ember és ha szeretünk valakit nem az lesz 10 év mulva a lényeg hogy hànyszor szexelünk hetente!!!!
6/11 anonim válasza:
Utolsó te nő vagy és te vagy a fiatalabb!
7/11 anonim válasza:
igen én egy 27 éves nö vagyok és a pàrom a 42 éves férfi :)
8/11 anonim válasza:
De a kérdés fordítva van feltéve. Párod bizonyára örül, hogy van egy fiatal barátnője. De fordítva más a dolog azért...
9/11 anonim válasza:
Szerintem semmit sem vàltoztat a helyzeten hogy ki az idösebb...van egy baràtnöm ö 39 a baràtja 25 és jol elvannak...nem a kor szàmit!!!!
10/11 anonim válasza:
De ekkora kor különbségben csak számíthat valamit azért nem??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!