A Nők hány %-a tudja, hogy mit akar?
Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 00:46
1/12 anonim válasza:
Elég kevesen tudják, hogy valóban mit is akarnak. De mindenkinek lehetnek céljaik.
Milyen viszonylatban kérdezed?
Párkapcsolat, karrier, stb...
3/12 anonim válasza:
0%.
Ezért vagyunk mi férfiak, h megmondjuk nekik.
Persze az elején ellenáll, de be kell törni és akkor Istenként fog rád tekinteni meg hallgatni.
6/12 anonim válasza:
én tudom! most egy csokikrémes palacsinta, aztán ha lefekszek azt szeretném, hogy ott legyen valaki, akihez oda tudok bújni. és már is elégedett vagyok.
7/12 A kérdező kommentje:
hát úgy általánosságban,de leginkább párkapcsolatra,vontalomra vagyok kíváncsi.
Sok csajban azt veszem észre,ilyen-olyan elvárásaik vannak,mégsem azokkal jönnek össze ill. teljesítik őket.
2013. dec. 30. 00:58
8/12 anonim válasza:
eperke, te egy nagy dildót akarsz a seggedbe
9/12 anonim válasza:
Ezt nem lehet tudni.
De abban biztos vagyok, hogy én tudom.
Először is egy olyat, aki egyenrangúként kezel és nem próbál dirigálni. :) Aki azt hiszi, hogy attól, hogy férfi, bármiben is parancsolhat nekem, körberöhögöm.
10/12 anonim válasza:
Olyan emberrel jöttem össze amilyenre vágytam, és úgy általában is tudom, mit akarok. De a többség szerintem nem gondolkodik nagyon el ilyesmikről, csak követik a nyájat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!