Hol tudnák az interneten ismerkedni sikeresen? 28/F
Nem vagyok az a bulizós típus és egy családi vállalkozásban dolgozok a szüleimmel, tehát nem sokat találkozok lányokkal. Kicsit ez nehezen is megy.
De most az elmúlt 2 évben egyáltalán nem megy ez az ismerkedés egyáltalán nem sok sikerrel. Most a chat.hu-t használom de nem nagyon vannak fent értelmes lányok akikkel el lehetne beszélgetni, netán ismerkedni. Ti melyik oldalt ajánlanátok?
Nagyon erősen gondolkozom a Randivonal.hu-n hogy veszek egy 3 hónapos prémiumot de több ingyenes társkeresőt használva hiába írok levelet a lányoknak még válaszra se méltatnak.
Szerintetek ott jobban megérné az ismerkedés? Igazak az ott leírtak, és a legfelkapottabb a lányok körében?
Előre is köszönöm az értelmes válasz írókat.
szórakozóhely..ha nemaza típus vagy akkor kocsma, ha nemisaz, akkor könyvtár, ha azse akkor múzeum/kiállitás...de ISZONYAT NAGY SZERENCSÉVEL találsz a moziban is magányos csajszit
Hagyd az internetet..gáz, és rajtad röhög az egész világ ha azt használod
Szia!
Én eddig szinte csak interneten ismerkedtem, elég is volt belőle, hiába volt egy "komoly" kapcsolatom love.hu-ról...
Aztán kiderült a pasiról, hogy "baltásgyilkos" hajlamai vannak 8 hónap után..
A lányok meg általában többnek mutatják magukat vagy nincs kedvük visszaírni, netalántán szórakozásból regisztráltak(egónövelés céljából leginkább), aztán meg mindenki csodálkozik első találkozáskor (ha eljut addig a dolog).
Ha teheted tényleg menj szórakozóhelyekre, könyvtárba, koncertekre. Ott legalább tudod, hogy nem kamuzik a lány/nő. :)
Sok sikert!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!