Kivel fogtok petárdát durrogtatni lányok szilveszterkor? :-)
Nem magamból indulok ki (soha nem petárdáztam még, és nem is fogok erre egy forintot se költeni az életben)
Nincs olyan ismerősöm vagy barátom, családtagom aki petárdázik.Valahogy egyiket sem érdekelte soha. Igy erről nem tudok nyilatkozni.
Az, hogy Te normális vagy és odafigyelsz arra, hogy senkit ne zavarjál vele, még nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen. Sőt! A legtöbben nem ilyenek. (különben, most ez nem lenne téma.)
Elég fura, hogy valaki "pajtás"-nak nevez, annak ellenére, hogy nem tudja férfi, vagy nő vagyok-e, és azt sem, hogy hányadik évemet taposom. De majd próbálok hozzászokni, igaz még sose mondták ezt nekem. Nem tudom másoknak milyennek tűnök, így arc nélkül csak az irásaim alapján, de aki vadidegenet pajtásoz... hát a fejemben már van egy kép róla.
Az irásaimra visszatérve. A kérdezőtől bocsánatot kérek. Általában nem szoktam csúnyán "beszélni", még akkor sem ha mérges vagyok,vagy sértegetnek. Mindig próbálok a lehető legnormálisabban tisztelettel írni. Van persze, hogy teljesen felesleges, mert tizenéves gyerekek küldenek el a .....anyámba. (Amit persze a szemembe sose mernének.) Most én is ezt "játszottam". Provokáltam. Be is jött. Sorry.
Ettől függetlenül meg van a véleményem a senkire és semmire tekitet nélkül durrangatókról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!