Mit jelent ez? (lent)
7 diákkal a suliból (2 lány és 5 fiú) voltunk egy társaságba. Közülük 3 fiú és a másik lány osztálytársaim, a többiek felsőbb évfolyamba járnak.
Egy körben áltunk, sztorizgattunk és velem szemben állt az a srác, aki tetszik. Észrevettem, hogy néz engem. Helyesbítve: folyamatosan bámult. Én próbáltam kedvesen ránézni, viszont ő ugyanúgy bambult rám. Ráfigyeltem valakire a társaságból, aki épp mesélt, majd vissza Rá, és még mindig ugyanúgy bambult rám. Azután meg kiállt a társaságból és mellém állt. Ez most mi? Nem, nem vagyok űrlény. :D
Lehet hogy hülyeség ez a kérdés, de muszáj volt kiírnom. :D Bocs, ha elraboltam az időtet ezzel a semmiséggel. Köszi előre a válaszokat.:)
16L
Rendkívül értelmes volt az előttem szóló...
De abban igaza van, hogy akar tőled valamit, nem véletlen, hogy melléd állt. Ha újra találkoztok figyeld, ha nem teszi meg a következő lépést feléd, csak bámul, muszáj lesz kezdeményezned :))
16L
jajj, komolyan ne hűlyéskedjetek. :D
vajon tetszem én is neki?
Istenem... XD
Mindegy mert em adom magam könnyen.:P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!