Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, hogy menjek...

Mit csináljak, hogy menjek úgy discóba, hogy nem tudok táncolni? Vannak ülőhelyek is, vannak akik végig csak ülnek?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Szilveszteri buliról lenne szó. Elmennék,de tartok tőle, hogy a barátnőim táncolni fognak, mi lesz velem, majd egyedül ülök? Fiúk mit szóltok az olyan lányokhoz, akik nem szeretnek/nem tudnak táncolni?

2013. dec. 28. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
benyomsz 4-5felest azt egyből tudsz táncolni!!
2013. dec. 28. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze vannak ülőhelyek, de olyan ahová egyedül ülsz le az pultnál van , a többi helyen úgy csoportokban ülnek.
2013. dec. 28. 21:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Táncolni mindenki tud pláne diszkó zenére.

Amúgy ezernyi mást is lehet csinálni egy diszkóban a táncoláson kívül. Ismerkedj, menj oda az italpulthoz, kérj valami long drinket, és szürcsölgesd el, sasold a társaságot, ha szimpi valaki akkor beszélj vele, nem feltétlen fiúval, csajokkal is dumálhatsz egy jót, ha egyedül vagy esélyes hogy meg fog környékezni pár fiú. Ha normálisak beszélgess velük. Ha nem, hajtsd el őket, mondd hogy barátod van, egyből lekopnak.

Szerintem kell lennie kialakítva ülő helynek, ülve is lehet hallgatni a zenét, élvezni az ütemet.

Öltözz fel csinibe, csípd ki magad, és élvezd hogy nő vagy. Sok lány azt csinálja, ül egy helyben, és azt élvezi, ahogy a srácok ostromolják. Önbizalmat ad nekik. Ez egy bizonyos szintig (!) valóban jó móka lehet.

2013. dec. 28. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Melyik discoba mész én se tudok táncolni és egyedül nem jó piálni míg haverok táncolnak. XD 23\f
2013. dec. 28. 21:05
 5/9 Rékcsi ***** válasza:
Én is azt hittem h nem tudok de aztán ittam gy kis vodkát és attól kicsit feloldódtam. Nem lesz semmi baj a discóban a tánc általában úgy is az egymáshoz simulós vonaglásról szól :D
2013. dec. 28. 21:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, hasznosak voltak :D Jöhet még :))
2013. dec. 28. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi tanultunk tánciskolában disco táncot.

Lent taps, fönt taps, forgás... Ezt meg lehet próbálni.

Egyébként meg otthon nyomj be egy kis páleszt és gyakorolj tükör előtt. És ha már elégedett vagy az összképpel akkor mehet nyilvánosan is.

2013. dec. 28. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:

én gyűlölök táncolni. de te sztem csak úgy érzed nem tudsz. ezt valószínű beképzeled mert mindenki tud elvileg. én meg csak utálom, mert gátlásos vagyok hozzá. és akármennyit iszom, hülyén érzem magam ha táncolok. nameg nem kedvelem, ha valaki csak tapperol közben meg le akar smárolni ismeretlenül.:D

szóóóval én például egyedül ültem sokszor, ami nem jó, mert dögunalom. a másik verzió egyedül állsz a parkett szélén, vagy mászkálsz, így engem mindig felkérnek táncolni, vagy berángatnak. ami ugyanazzal jár. ezért nem nagyon járok táncolós helyekre.:) 23/L

2013. dec. 28. 21:32
 9/9 anonim ***** válasza:
A "discoba" járó emberek nagy többsége nem tud tácolni. Mindenki próbál valamit csinálni, ellesni valamit a szomszédtól, vagy csak járkál, támasztja a falat, ül egyhelyben.
2013. dec. 31. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!