Mit csináljak, hogy menjek úgy discóba, hogy nem tudok táncolni? Vannak ülőhelyek is, vannak akik végig csak ülnek?
Táncolni mindenki tud pláne diszkó zenére.
Amúgy ezernyi mást is lehet csinálni egy diszkóban a táncoláson kívül. Ismerkedj, menj oda az italpulthoz, kérj valami long drinket, és szürcsölgesd el, sasold a társaságot, ha szimpi valaki akkor beszélj vele, nem feltétlen fiúval, csajokkal is dumálhatsz egy jót, ha egyedül vagy esélyes hogy meg fog környékezni pár fiú. Ha normálisak beszélgess velük. Ha nem, hajtsd el őket, mondd hogy barátod van, egyből lekopnak.
Szerintem kell lennie kialakítva ülő helynek, ülve is lehet hallgatni a zenét, élvezni az ütemet.
Öltözz fel csinibe, csípd ki magad, és élvezd hogy nő vagy. Sok lány azt csinálja, ül egy helyben, és azt élvezi, ahogy a srácok ostromolják. Önbizalmat ad nekik. Ez egy bizonyos szintig (!) valóban jó móka lehet.
Mi tanultunk tánciskolában disco táncot.
Lent taps, fönt taps, forgás... Ezt meg lehet próbálni.
Egyébként meg otthon nyomj be egy kis páleszt és gyakorolj tükör előtt. És ha már elégedett vagy az összképpel akkor mehet nyilvánosan is.
én gyűlölök táncolni. de te sztem csak úgy érzed nem tudsz. ezt valószínű beképzeled mert mindenki tud elvileg. én meg csak utálom, mert gátlásos vagyok hozzá. és akármennyit iszom, hülyén érzem magam ha táncolok. nameg nem kedvelem, ha valaki csak tapperol közben meg le akar smárolni ismeretlenül.:D
szóóóval én például egyedül ültem sokszor, ami nem jó, mert dögunalom. a másik verzió egyedül állsz a parkett szélén, vagy mászkálsz, így engem mindig felkérnek táncolni, vagy berángatnak. ami ugyanazzal jár. ezért nem nagyon járok táncolós helyekre.:) 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!