Belekavarodtam! Mit akar igazából?
Figyelt kérdés
Egy hónapja egy buliban összeismerkedtem egy fiúval. Nagyon tetszett, egy ideig mellettünk táncolt és elment... de én utána mentem és egy közös játék után elkezdtünk beszélgetni. Bejelöltük egymást facebookon, és sokat beszélgetünk. A buli óta 3x találkoztunk, és 2x hozta a barátját is. 1x egyedül jött. Tudja hogy tetszik nekem, de olyan mintha nem akarna lépni, de érdeklődik irántam, mert rámír hogy hogy vagyok, meg ilyesmik. Amikor a haverja is ott volt folyton ilyen összeboronáló szövegeket csacsogott. Csak barátkozni akar igaz?2013. dec. 28. 20:50
1/1 anonim válasza:
Ja, meg összeboronálni a haverjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!