A duci lányoknak nincs esélyük egy boldog párkapcsolatra?
Tinikorban nehezebb a husisabb lányoknak, aztán 20-25 körül megfordul, a férfiak is rajönnek, hogy vonzóbbak azok a csajok akik formásak. Szerintem 80-85 kgosan is simán tud szexi lenni :) De lelkileg ne sanyargasd magad az a legfontosabb, mert aki elfogadja magát abból sugárzik a magabiztosság és úgyis talál párt magának :)
F/25
Attól függ, mi az a duci. 65-70 kiló még nem gáz, az a legtöbb pasinak belefér, vagy egyenesen tetszik (na jó, azért többen vannak, akiknek inkább csak belefér, de nem bánnák, ha a csaj leadna pár kilót). 85-90 kiló már a legtöbb pasinak túl sok.
És mindkét típus ducinak hívja magát -.-
Egyébként én 70 kiló körül vagyok, talán most kicsit több. Soknak érzem, de a párom nem zavarja. Viszont itt már közrejátszik a szerelem is.
Azt azonban egyértelműen látom, hogy amikor 55 kiló voltam, sokkal többen megfordultak utánam az utcán. Most már csak elvétve. Hódítani már ezzel a súllyal is nehéz lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!