Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mennyire jogos és mennyire...

Mennyire jogos és mennyire van meg az a mentalitás nőkben, az a gondolkodás, hogy a nő van a férfiért?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, van egy ilyen mentalitás, hogy én vagyok a NŐ te vagy a férfi és örülj neki, hogy szóba állok veled. Tehát internetes ismerkedésnél is azt veszem észre, hogy a férfi szórakoztassa a nőt. Randin is te vagy férfi örüljél neki, hogy én mint veled vagyok. Nekem ilyen mentalitást sugallt az a dolog is, hogy ingyen mehettek be nők szórakozóhelyre.
2013. dec. 27. 11:31
 1/7 Költőnő? ***** válasza:
aaatttyaééég....
2013. dec. 27. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Semennyire.Az ilyen nőket le kell tojni!
2013. dec. 27. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem ISTENSÉG vagy, csak nő, méghozzá az utálatos fajtából. Nem lennék a helyedben.
2013. dec. 27. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha egy nőnél sokan sürgölődnek akkor lehet hogy így gondolkodik. Tehát hogy strapálja magát a pasi én meg majd jól érzem magam vagy sem.
2013. dec. 27. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyébként félreérthető a kérdés. Szerintem ezért is érkeztek értelmetlen válaszok is...
2013. dec. 27. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez a "nő van a férfiért" úgymond... elavult gondolkodás. Egyre jobban feltör az egyenjogúság, a nők /szinte/ egészen eddig a történelem folyamán a férfiak talpát nyalták. Most fordul a kocka és ez nagyon sokaknak nem tetszik.
2013. dec. 27. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdést.

Nos, az a helyzet, hogy csak bizonyos férfiakkal viselkednek így, főleg az átlagos külsejűekkel vagy átlagon aluliakkal.

Egy jóképű sráccal akihez vonzódnak, teljesen máshogy bánnak, őt tartják a főnyereménynek, akit NEKI kell elcsábítani a többi nőstény konkurencia elől.

2013. dec. 27. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!