Hogy ismerjem meg a csajt? Járnátok 2 évvel fiatalabb fiúval csajok?
A csaj 11-es,én 9-es vagyok.
Véletlenül találtam meg fb-n,bejelöltem 1 nap után visszaigazolt,a csajszi nincs fent fb-n gyakran,ha igen akkor is 10 perc max.Én elég magas vagyok az átlaghoz képest,suliban max. 6 gyerek magasabb nálam a 600 gyerekből.(Gimnázium)
Szerintem a csajnak simán lehetnének 20 éves barátjai,mert nagyon jól néz ki,de nem ribi,hanem okos,normális.
Folyosón gyakran nézett,volt olyan is ha rá néztem lesütötte a szemét.
Gáz ráírnom?
Egyáltalán lenne esélyem?
ha szokott nézni, nyilván tetszel neki
az hogy bevállalná-e hogy 2 évvel fiatalabb vagy, nem lehet tudni
de mivel úgy tűnik tetszel neki, nyugodtan ráírhatsz, max azt mondja hogy a 2 év neki sok
én is 11-es vagyok, de én mondjuk nem járnék 9-es fiúval, mert 2 év mínuszba már zavarna
#2 : És ha normális vagyok,kedves?Jó tanuló vagyok,és elvileg nem nézek ki rosszul.
Köszi az elsőnek is,jöhetnek még válaszok!Minél több lány véleménye érdekelne..
2es vagyok
nem, hiába vagy kedves, 2 év már zavarna és csak barátok lehetnénk (1 év max ami számomra belefér, velem egyidős vagy 1-2 évvel idősebb fiúkkal járnék csak)
de attól hogy én így látom, lehet azt a lányt nem zavarná
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!