16-22 évesek ti hol fogtok szilveszterezni 2013/14-ben?
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 11:31
21/28 anonim válasza:
5en vitakozunk h hol lesz, vagy házibuli v szorakozo hely , vagy mind2 felváltva, még nem tudjuk de akár hogy is megyunk bebaszunk xD még messze van szilveszter , ez mindig az napon derül ki :D 23f
22/28 anonim válasza:
Itthon fogom tölteni,mint az összeset idáig is.Nem hívott senki semerre,egyedül meg nem érezném jól magam,nem vagyok az a mindenkivel könnyen ismerkedős fajta.
22/F
23/28 anonim válasza:
Itthon és buli nélkül. Szilveszterkor is dolgozni fogok a helyi Tescoban. 17F
24/28 anonim válasza:
Itthon szilveszterezek,mert nincsen régota senkim se, meg se ismerős lányok se unokatesoim nem hivtak sehová se bulizni. régota unalmasan egyedül szilveszterezek itthon, tv és gép és net előtt ülve 1-2 napig.19/F
26/28 anonim válasza:
Itthon, anyával és apával.
Mivel akiket a barátaimnak hívok, nem hívtak meg sehova, és még csak azt sem kérdezik meg, hogy élek-e.
17/L
27/28 anonim válasza:
Minden bizonnyal házibuli, igazából szilveszterezni nem érdemes olyan helyen, ahol a többségről azt se tudod hogy ki ki, és lehetőség sincs megismerni őket (szórakozóhely).
Marad a házibuli, ahogy a többségnél akik mennek valamerre. 19F
Esetleg ha egy random gyakorikérdések buli összejönne, akkor írjatok, kíváncsi vagyok, hogy mi sülne ki belőle! :D (egyáltalán lenne, akit érdekelne egy csak gyakorikérdésekes felhasználókról szóló szilveszter?)
28/28 A kérdező kommentje:
szerintem jó lenne egy GYK buli egyszer :D végre látnánk milyen arcok írogatnak ide :)
2013. dec. 27. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!