Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak okos plázacica kinézetű...

Vannak okos plázacica kinézetű lányok?

Figyelt kérdés
Ha igen, hol lehet velük ismerkedni?
2013. dec. 26. 04:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Igen, vannak, ismerek eleget az egyetemrol. Sot, van olyan 25 feletti baratnom, aki valoban bombano, igazi ciccmicc, es egyben tobbdiplomas, muvelt lany.

L

2013. dec. 26. 09:37
 22/25 anonim ***** válasza:
73%

"Műköröm, hajvasalás, hajfestés mind olyan dolog, amitől egy épeszű férfinak nem áll fel a farka. Maradj meg természetes. "

Kár, hogy ha nem mondanám meg, akkor egy férfi nem venné észre, hogy festem a hajam... Maximum akkor, ha éppen feltűnően sötétebbre sikerül valamelyik festésnél, mint a szokásos. :D

Nagyon vicces, amikor fujjolnak a hajfestésre a fiúk, élőben is csinálták ezt, közben 80%-ban észre sem veszik, hogy kinek van festve, ha nem régóta ismerik. Én pedig az utcán megmondom ránézésre, hogy festett-e a haj vagy nem (és ezzel a legtöbb lány így van).

Szóval óvatosan, fiam, egész biztos lehetsz benne, hogy a te lőcsöd is feláll festett hajú lányra! :D

Meg amúgy is, mi baj lenne vele, ha egy nem kirívó, szép színre festi?

2013. dec. 26. 10:18
 23/25 anonim ***** válasza:
Én is láttam már, nem is egyet. Egyetemeken kell őket keresni.
2013. dec. 26. 12:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Én okos vagyok, meg tip-top csak nálam ez nem a műkörmöt/szempillát/hajat jelenti, hanem az ápoltságot és az ízléses, stílusos öltözködést, a haverodnak esélye sem lenne, gyakorlatilag az első tali alkalmával sírva menne haza, úgy beoltanám. nem szeretem az ilyen parasztokat.
2013. dec. 26. 15:10
 25/25 anonim ***** válasza:
22, én le tudom szűrni tökéletesen, hogy melyik lánynak festett, vagy nem festett..:) Annyira szembetűnő... nem találkoztam még olyan festékkel, amin ne láttam volna. Nekem nem tetszik, volt már festett hajú barátnőm, aki mással kompenzálta ezt, viszont nálam egy negatív pont. Nekem az az izgató, hogy ha a lányon semmi mű sincs. Sőt, ha nem is szőrtelenít, max. csak hónaljban, lábon. Ma szerintem már az az szexi, aki meg tud maradni saját maga. Nálam elvágja magát az a lány, aki befesti a haját. Nem minden esetben, de mindenképp ront az összképen. Amúgy nekem a belső az fontosabb, és ha a lánynak szép a belsője, akkor az látszik a külsején is.
2013. dec. 26. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!