Vannak okos plázacica kinézetű lányok?
14, fúúújjj, ilyen lány biztos nem kéne nekem..:)) Műköröm, hajvasalás, hajfestés mind olyan dolog, amitől egy épeszű férfinak nem áll fel a farka. Maradj meg természetes.
A plázacicák nem attól azok, hogy festik a hajukat, vagy műkörmöznek, stb... ez csak egy általánosítás rájuk, nincs is ma már nagyon ilyen, csak a fogalom él még. Összekeveredik a plázacica a műnővel, habár sokszor összekapcsolható, de a műnők azok inkább gagyi cscsebecse boltokban vásárolnak, plusz bemennek a plázába és vásárolnak ezt-azt, és ennyi. Inkább körmöshöz, kozmetikushoz, szoliba járnak, mint plázába, plázanők azok inkább a minőségi 30-as nőket sorolnám ide.
Nem tudom hány éves a barátod, de a plázacicákra általában a tizenévesek agy az éretlen huszonévesek buknak, akiknek még a szex a fontos és nem egy komoly kapcsolat. Szerintem ez mára elfogadott tény, hogy az ilyen "műnők" többsége nem való komoly kapcsolatra. A szolinak, sminknek, 5 centis műkörmöknek, póthajnak meg a drága ruhának semmi köze az igényességhez! Jó alakjuk van? Na és? Amelyik férfi nagyon ki van éhezve, az biztos, hogy náluk próbálkozik... Sokan kötik a szépséget a plázacicákhoz. Pedig a szépség nem ez! A szép lányok smink és jó ruhák nélkül is szépek. De mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy milyen nőt akar maga mellé. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!