30-as 40-es korosztálybeliek hol tudnak ismerkedni?
Figyelt kérdés
Mert látom, hogy sok tini próbál pl itt, de az említett korosztályból nem látok ilyen szándékú bejegyzést.
Mielőtt bárki lehülyézne, vagy lúzer balféknak minősítene, csak mondanám, hogy egy tizenéves párkapcsolat után nekem nehézségekbe ütközik kitalálni a megfelelő ismerkedési lehetőségeket. A társkeresőkben meg valahogy nem hiszek, meg kicsit pofátlannak tartom, hogy ingyenesnek hirdetik őket, aztán hogy hogynem mindegyik elég rendesen le is kar húzni.
2013. dec. 25. 12:41
2/8 A kérdező kommentje:
És ezzel a bőbeszédű stílussal el is értél már valamit? :D
2013. dec. 25. 13:14
5/8 A kérdező kommentje:
nagyszerű
2013. dec. 25. 14:31
6/8 anonim válasza:
Én is megfigyeltem, hogy itt elsősorban tizenéves lányok és huszonéves fiúk ismerkednek. Pedig a 30-hoz közelítő női korosztálynak én is örülnék, de valószínűleg már mind házas, kapcsolatban van stb. A társkeresővel meg a legkevesebb probléma a pénz, havi 300 forint nem vág földhöz senkit. Sokkal gázabb az ott kialakult paranoia, bizalmatlanság, és hogy ahhoz szoktak a nők, hogy versengenek értük, ezért meg sem próbálnak érdemben kommunikálni, csak azt várják, hogy majd a "legjobb" valahogy szóra bírja őket. És félreértés ne essék, itt nem arra gondolok, hogy sok embernek nem válaszolnak az első levelére, mert az teljesen érthető. Arról van szó, amikor válaszolnak, és a tartalom egy nagy nulla.
7/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, hol van havi 300 ft? Mert én csupa sokezres ajánlattal találkoztam. Nem vagyok egy spúr, de nyilván kipróbálni először valami kisebb kockázatú dologgal tenném :)
2013. dec. 25. 19:18
8/8 anonim válasza:
Én anno a love.hu-val próbálkoztam. Jelen pillanatban másfél hónap 700 forint, ami ugyan nem 300, de annyira azért nem tippeltem félre. A lényeg, hogy ne SMS-ben fizess, mert úgy mindig sokkal több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!