Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Ti tudtok interneten...

Csajok! Ti tudtok interneten ismerkedni, mert szerintem lehetetlen manapság?

Figyelt kérdés
Felmentem egy társkeresőre. Egyszerűen nem lehet ott ismerkedni, ugyanis egy órában vagy 50 levél jött. Ezt fizikai képtelenség kezelni, írni nekik és ami a durva jobbnál jobb levelek és pasik írtak. Egyszerűen szerintem interneten egy nőnek nem lehet ismerkedni. Le is töröltem onnan magamat. Ti hogy csináljátok van sikeretek?
2013. dec. 24. 11:49
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Ha megfogatsz egy tanácsot olvass el egy pár üzenetet, aki akik szimpatikusnak tűnek pasik írj nekik legyen az akár 1 vagy 30 válaszolj. És hátha kialakul valamelyikkel valami, ha te is szeretnéd. Azt ismerd meg élőben is aki szimpatikus, akivel normálisan el tudsz beszélgetni.

Én a helyedben örülnék neki, hogy 1 nap alatt ennyi érdeklődő van, tehát nagy valószínűséggel jól is nézhetel ki. Én a helyedben nem panaszkodnék :)

2013. dec. 29. 20:50
 22/22 anonim válasza:

Az előző válaszíró vagyok a 21.es

Én pont az ellenkezője vagyok a te leírtadnak. 28 éves pasi vagyok, és egyáltalán nem megy az ismerkedés. Nincs egy normális csaj se akivel bármi komoly kialakulhatna. Így nagyon le vagyok törve. Ha netán van valakinek kedve ismerkedni velem írhat privát üzenetet. Nyíregyházi srác vagyok.

2013. dec. 29. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!