Milyen érzés valakinek húzni az agyát?
Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 22:15
11/12 anonim válasza:
Szerintem elég nagy hülyeség húzni egymás agyát. Aki trükközik azt gyorsan leépítem. Nekem nincs időm ilyen játékokra, inkább keresek egy normális lányt. Tedd te is ezt.
12/12 anonim válasza:
Ezt szeretik a nők, ez is egy teszt, hogy behódolsz-e. Valamelyik nap átmentem egy csajhoz, szexre hajtottam, de húzta az agyam. Egy idő után megmondtam neki, hogy átlátok ezen az egészen, ne engem tesztelgessen, nem most jöttem le a falvédőről, nem az Xedik balek vagyok, akit hülyíthet. Ezek után érdekes módon egyből hagyta magát. Másnap kérdezte, hogy "ugye látjuk még egymást?" Hát hogyne. Azóta se keresem. Aki aljas módon próbálja manipulálni a másikat, az ne számítson többre tőlem se. Ilyen egyszerű az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!