Most akkor mit is csinál?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal,mosolygott meg minden az egyik barátom szerint"úgy" nézett rám.Majd próbáltunk egy karácsonyi műsorra direkt nem nyomultam rá,és erre teljesen megváltozott.Régen még rám is írt de most alig akar válaszolni.Pedig a műsor elmaradt de én szántam neki a műsor utánra egy ajándékot amit másnap oda is adtam neki és meg is pusziltam,ő pedig visszapuszilt a másik oldalon.Megint ráírtam,kértem,hogy mondja meg mikor lesz fönn facebookon,mert jó lenne vele beszélgetni,válaszolt de nem mondta,meg.Pedig szeretnék vele találkozni.Lehet,hogy tényleg bejövök neki?Mit szólna ha elhívnám randira?Ti mit szólnátok az Ő helyében?2013. dec. 23. 20:38
2/2 anonim válasza:
ezt ne csináld!!! utlságosan sokat foglalkozol vele,
nálam ugy van hogy ha egy fiú túlságossan is foglalkozik velem akkor már nem kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!