Ez mégis hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
Csúnya fiú vagyok, nem én találtam ki legalább 20-30 lánytól tuti megkaptam már, de lehet, hogy van már 50 is, mégis van, hogy időnként el tudom érni, hogy egy lánnyal olyan helyzetbe kerüljek, ahol már megtudom csókolni és hagyja magát, visszacsókol nem undorodik tőlem. Ez mégis hogyan történhetett már meg többször is, ha én állítólag annyira ronda fiú vagyok a lányok tömegei szerint legalábbis?2013. dec. 22. 20:45
4/8 anonim válasza:
Szia!
Kíváncsivá tettél, ha gondolod, küldj privátüzentet...
6/8 anonim válasza:
EGYÉNI ÍZLÉS!
remélem sikerül megfejtened, hogy ez mit jelent és nem írsz ki erre is egy kérdést.
7/8 anonim válasza:
PIA.. xd hülyeségtől eltekintve, valószinüleg a belsőd miatt, mert lássák hogy tökösebb legény vagy xd vagy piszok nagy mázlid van :)
8/8 anonim válasza:
a kisugárzásod miatt lehet,vagy belsőd miatt:)
egyébként mindenkinek más az ízlése, soknak nem tetszel,de mindig lesz egy akinek majd igen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!