Hogyan fogjátok tölteni a karácsonyt és a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Hol, kivel? Örültök, hogy így lesz? :)2013. dec. 22. 00:17
31/37 anonim válasza:
A karácsonyt (szentestét) csak a szüleimmel,hármasban. Az azt követő pár napot pedig családdal fogom tölteni. Szerintem nálunk lesz most mindenki,de lehet,hogy majd mi is megyünk pár helyre.
A szilvesztert valami házibuliba kezdem aztán ahova jutok,ezt nem szoktam előre megtervezni,mert fölösleges.
Azon viszont meglepődtem ,hogy ennyi ember tölti ezeket az ünnepeket egyedül,a gép előtt ülve. És ezt ne bántásnak vegyétek,csak meglepődtem.
32/37 anonim válasza:
Szentestét otthon a családdal(anya,apa,mamám,tesóm és én).Szilveszterkor meg pár barátnő feljön hozzánk.
33/37 dragonkalo válasza:
Karácsonyt családdal,rokonsággal.
Szilvesztert házibuliban,hótrészegen.
Örülök neki,de egy lánnyal is jó lenne.
34/37 anonim válasza:
Színtisztán ugyanaz mint az előttem szóló. Azért egy nővel jobb lenne, de nembaj házibulin is lesz csaj. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!