Milyen nyitószöveg alkalmas a férfi részéről - az alább felsorolt szituációkban és azokon kívül -, amivel sikerrel járhat, vagy legalább ne tűnjön totális balféknek?
Figyelt kérdés
Hölgyek és urak válaszát egyaránt várom.
Mi az ami működik és mi az ami nem.
(Tudom, hogy ez szubjektív, de mégis...)
- Hosszabb szemkontaktus után (pl.: vonat, könyvtár, valamilyen előadás, stb.)
- Rövidebb szemkontaktus után (pl.: tömegközlekedés egy-két megálló, buszmegálló, vásárlás)
- A fent említett szituációkban csak szemkontaktus nélkül: régebb óta tetszik a lányt de ő még nem vett észre (pl.: mindennapi tömegközlekedés, vásárlás, stb.)
- Hirtelen felindulásból (pl.: először látom, megtetszik, a lány még nem vett észre, de én odamennék)
2013. dec. 21. 19:47
1/3 Zakathol válasza:
Egy totális balfék, bármit mondhat, bármilyen szituációban, nem fog kevésbé balféknek tűnni. Mert nem (csak) a szöveg a lényeg.
2/3 anonim válasza:
Én pl. ilyen szituációkban nem ismerkedem egyáltalán. Kell valamilyen természetes közeg, társaság, ahol megtapasztaljuk egymás megnyilvánulásait, ami alapján kialakul a szimpátia (vagy nem). Ha csak külső alapján szúr ki valaki, akkor inkább nem ismerkedem vele. Soha, senkivel nem ismerkedtem még utcán, bevásárolóközpontban, stb. Mindenkit elhajtottam, aki leszólított.
3/3 anonim válasza:
#2 +1, én sem ismerkedem ilyen szituációkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!