Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen selejtek jellemre...

Miért ilyen selejtek jellemre a lányok, miért csak olyan lányok magányosak, akik személyiségre nem szerethetők és legjobb esetben is csak a testük vonzó, de sokszor még az sem?

Figyelt kérdés
Ezeknél még én ronda srác is értékesebb vagyok, mert nekem legalább van szívem, nem bántok meg másokat, nem csúfolok ki valakit csak, mert csúnya vagy sánta vagy akármi testi baja van, de a lányok azok valahogy csak mindig magukra gondolnak, önzők, kényesek, el vannak szállva, úgy érzik ők mindent megérdemelnek és mindenkinek ki kell nyalni a seggüket. Aki kicsit is ellenkezik velük már el van könyvelve lúzernek, nyominak, gyökérnek. A sok csicska meg nyalja a seggüket, de közbe barátnál többre ők sem kellenek nekik, mert ők csak a nagyon helyes fiúkkal állna szóba is többnyire. Tiszteletlenek, köszönni luxus nekik, szeretet semmi, de bszhatnék a bulikban az megy.

#lány #selej
2013. dec. 20. 18:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsónak teljesen igaza van. Az értelmes, normális, kedves srácok sosem beszélnek így. Te leginkább egy megkeseredett idióta vagy, aki csak azt hiszi, hogy fel tud mutatni bármit is az önsajnálaton kívül. Semmit sem érsz.
2013. dec. 20. 19:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy normális lány normális sráccal van nem egy bunkóval és nem egy olyan önsajnáltató, megkeseredett életű senkivel mint te.

Ha visszavennél az arcodból elgondolkodnál egy kicsit önmagadon, változtatnál a stílusodon mert rosszul érzem magam ahogy olvasom a soraidat akkor talán máshogy alakulnának a dolgaid. De amíg ilyen bunkó lekezelő módon beszélsz ne várj sokat. Ez nem sértés hanem tanács.

2015. jún. 24. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!