Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy koptassak le egy fiút,...

Hogy koptassak le egy fiút, ha régen nagyon jó barátom volt, de szerelmes lett belém?

Figyelt kérdés
Egy osztályba járok vele, és egyszerűen rosszul vagyok már a társaságától. Olyan sóvárgó szemekkel néz és idegesítően viselkedik, de megsérteni sem akarom. Mit mondjak neki???

2013. dec. 20. 15:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
33%

én is ebben a helyzetben vagyok!!

de sajnos a megoldást énse találom, mert biztos megsértődik ezen.. bántanám vele az egoját..

2013. dec. 20. 15:09
 2/12 anonim ***** válasza:

"de megsérteni sem akarom"

Hát ha te lekoptatni akarod akkor nagyon jó úton haladsz a megbántás felé...

Beszélj vele őszintén.De az érzései nem fognak változni.

3/12 anonim ***** válasza:
33%

Állandó és határozott elutasítással..

A szívének senki nem parancsolhat (sajnos..).

Ha nem hagy ne érdekeljen ha megsérted, mondd el neki h hagyjon békén..

18F

4/12 anonim ***** válasza:
33%
"Képzeld, találkoztam egy nagyon helyes fiúval, azt hiszem tetszik*-*"
2013. dec. 20. 15:10
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
randizz vele párszor, feküdjetek le és már amikor már azt hiszi megkapott és boldognak érzi magát, hupsz egyik napról a másikra szakíts vele de még aznap menj vissza az exedhez. de persze semmit se sejtsen, hogy valami gond lenne, sőt mondd neki hogy jól érzed magad vele!higyje csak el:) velem ezt tette és már 1 hónapja nem beszélt velem. szóval az ő részéről nyilvánvalóan bevált ez a terv, az meg hogy velem mivan.. az kitérdekel:D
2013. dec. 20. 15:26
 6/12 anonim ***** válasza:
31%
Fogd a kést és öld meg.
2013. dec. 20. 15:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti! bleee, nem randiznék vele, de értem az iróniát :) biztos, hogy jobbat érdemelsz nála, ne bánkódj!
2013. dec. 20. 15:40
 8/12 anonim ***** válasza:
De ez amúgy név függő kérdés. Mert mi a neve megnézed a név jelentését és akk tudni fogod, hogy mi van.
2013. dec. 20. 15:44
 9/12 anonim ***** válasza:
pár év múlva már téged fognak lekoptatni, amikor megtudja a pasi, hogy van x gyereked, és a férjed otthagyott egy másikért...jó érzés lesz...
2013. dec. 20. 15:56
 10/12 anonim ***** válasza:
#7 köszi.. próbálok
2013. dec. 20. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!