Hogy koptassak le egy fiút, ha régen nagyon jó barátom volt, de szerelmes lett belém?
Figyelt kérdés
Egy osztályba járok vele, és egyszerűen rosszul vagyok már a társaságától. Olyan sóvárgó szemekkel néz és idegesítően viselkedik, de megsérteni sem akarom. Mit mondjak neki???2013. dec. 20. 15:07
1/12 anonim válasza:
én is ebben a helyzetben vagyok!!
de sajnos a megoldást énse találom, mert biztos megsértődik ezen.. bántanám vele az egoját..
2/12 anonim válasza:
"de megsérteni sem akarom"
Hát ha te lekoptatni akarod akkor nagyon jó úton haladsz a megbántás felé...
Beszélj vele őszintén.De az érzései nem fognak változni.
3/12 anonim válasza:
Állandó és határozott elutasítással..
A szívének senki nem parancsolhat (sajnos..).
Ha nem hagy ne érdekeljen ha megsérted, mondd el neki h hagyjon békén..
18F
4/12 anonim válasza:
"Képzeld, találkoztam egy nagyon helyes fiúval, azt hiszem tetszik*-*"
5/12 anonim válasza:
randizz vele párszor, feküdjetek le és már amikor már azt hiszi megkapott és boldognak érzi magát, hupsz egyik napról a másikra szakíts vele de még aznap menj vissza az exedhez. de persze semmit se sejtsen, hogy valami gond lenne, sőt mondd neki hogy jól érzed magad vele!higyje csak el:) velem ezt tette és már 1 hónapja nem beszélt velem. szóval az ő részéről nyilvánvalóan bevált ez a terv, az meg hogy velem mivan.. az kitérdekel:D
7/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti! bleee, nem randiznék vele, de értem az iróniát :) biztos, hogy jobbat érdemelsz nála, ne bánkódj!
2013. dec. 20. 15:40
8/12 anonim válasza:
De ez amúgy név függő kérdés. Mert mi a neve megnézed a név jelentését és akk tudni fogod, hogy mi van.
9/12 anonim válasza:
pár év múlva már téged fognak lekoptatni, amikor megtudja a pasi, hogy van x gyereked, és a férjed otthagyott egy másikért...jó érzés lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!